Marko Bejli, Tom Hejds i Petar Dundov na Heineken spektaklu

0
U petak, 17. maja prilikom otvaranja letnje sezone u Bašti Sava Centra, posetioce očekuje veliki tehno spektakl. Svoje umeće za DJ pultom pokazaće prekaljeni predstavnici tehno zvuka, Marko Bejli, Tom Hejds i Petar Dundov, a žurka će biti održana u okviru Hein
Marko Bejli, promo plakat
Marko Bejli, promo plakat

Marko Bejli je veteran belgijskog tehno zvuka, a trenutno započinje veliku svetsku turneju, povodom novog studijskog albuma High Volume, koji će ovom prilikom predstaviti i u Beogradu. Bejli se već dugo svrstava u Ligu najkvalitetnijih imena na andergraund DJ sceni, čija izdanja redovno dospevaju na liste drugih velikana poput Carl Cox-a, Loren Garnijea i Sven Vata.

Na Heineken Lucky Records Showcase partiju miks pult će deliti sa najkvalitetnijim tehno producentom iz Hrvatske, Petrom Dundovim. On će ovom prilikom imati svoj prvi lajv nastup u Srbiji, pa se očekuje da ovo svakako bude jedan od njegovih nadprosečnih setova.

Tom Hejds je čovek koji je 2001. godine uradio legendarnu himnu čuvenog festivala I Love Techno, čime se i probio na sceni. Međutim, posle je kvalitet dokazao i sa nizom velikih samostalnih izdanja i koprodukcija sa sjajnim Markom Bejlijem, kao i čestim gostovanjima po celom svetu.

Prvi kontigent karata po povlašćenoj ceni od 650 dinara je rasprodat u rekordnom roku. Trenutna pretprodajna cena je 850 dinara, dok će na dan žurke ulaznice koštati 1.000 dinara.
Ulaznice se mogu kupiti u Bilet Servisu, Beogradskoj Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi.

makonda-tracker