Perpetuum mobile na otvaranju kluba Lađa

0
Veliko otvaranje kluba Lađa zakazano jeza sredu, 15. maj kada će nastupiti popularni bend Perpetuum mobile, dok je za predstojeću sezonu na ovom mestu planiran bogat noćni i kulturni program.
Perpetuum mobile bend, promo foto
Perpetuum mobile bend, promo foto

Perpetuum Mobile iz Subotice, poznat po najvišem mogućem kvalitetu inerpretiranja repertoara koji može da zadovolji istančane, a opet široke ukuse ljubitelja klubskih svirki, dolazi nam u goste sa ciljem da uveliča otvaranje kluba i pretvori ga u nezaboravno letnje veče.

Dan kasnije, u četvrtak, 16. maja u Lađi će nastupiti bend Kesa i bombone, koji je nastao 2009. godine kao deo nekadašnjeg tv šou programa Fajront Republika. Bend je tada nastupao u pomenutoj emisiji i izvodio songove namenski pravljenje za temu emisije. Tako nastaju zabavne obrade čuvenih pesama domaćih i stranih grupa, kao i nekoliko autorskih pesama.

Petak, 17. Maj rezervisan je za nastup pevača legendarnih sastava Smak i Kerber, Najde i Galeta.

Čikine bombone je sastav koji će posetioce Lađe zabavljati u suibotu, 18. maja.  Atmosferu će svojim performansima podgrejati i specijalni gosti Burlesque Performance i Tribal Fusion Bellydance.

makonda-tracker