Premijera žurke Vatra i maratonski Supergroove party u klubu The Tube

0
Serijal sve popularnijih RnB Hip hop žurki Vatra ovog petka, 10. maja imaće premijeru u klubu The Tube, gde će se dan kasnije održati maratonski Supergroove party na kome će se u pet back2back setova predstaviti deset domaćih DJ-eva nove generacije. Veliko za

Žurke Vatra postoje oko dve godine, često menjaju lokacije i u petak će po prvi put gostovati u klubu The Tube. Na svakom od ovih partija organizatori uglavnom imaju nekog MC gosta i pripreme iznenađenje za publiku, a prošli put su štampali dolare koje su bacali na densflor.

- Ideja nam je da se lepo zabavimo uz Hip hop i RnB muziku. Uvek dođe i dosta ljudi kojima ovo nije omiljeni muzički pravac, ali znaju veliki broj pesama iz ovih žanrova i mogu lepo da se zabave uz njih. Bez neke preterane beogradske šatro ozbiljnosti , cilj nam je samo da se zabavimo uz, naravno, već neko standardno iznenađenje  - kaže Byp, jedan od osnivača ovih žurki.

 


Osim Byp-a, za miks pultom kluba The Tube u petak će biti i 50grass, Inspektor, Andrea 300 i Feloneezy. Dan kasnije, u subotu 11. maja je maratonski Supergroove party na kome nastupa čak deset domaćih DJ-eva nove generacije. U pet back2back setova predstaviće se Danijel Chehranov Vs Nenad Jovanović (23:00 - 01:00), Lazy Bug Vs Gabriel Grant (01:00 - 02:00), Nexie Vs Vuk Smiljanic (02:00 - 03:00), Kid Kimi Vs John Jogurt (03:00 - 04:00) i Battric Vs Mivu (04:00 - 6:00).

Ulaz na obe žurke je slobodan, a veliko zatvaranje sezona kluba The Tube je sledećeg vikenda (17. maja) kada dolazi DJ Hermanez iz Belgije, uz koga će nastupiti i Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

 

 

makonda-tracker