Retro Techno Night: Muzika sa polica veterana BG DJ scene

0
Žurkom Retro Techno Night, na kojoj će nastupiti petorica veterana beogradske DJ scene, ovog prazničnog petka (03.05) nastavlja se program kluba The Tube.
Dejan Milićević, promo foto
Dejan Milićević, promo foto

U ekipi za miks pultom će biti jedan od naših najpoznatijih DJ-eva Dejan Milićević, koji je ove sezone izbacio veoma dobro ocenjeni album Just keep talking girl i imao nekoliko veoma zapaženih nastupa. Društvo će mu praviti i Lale, broj jedan organizacije Happy people koja spada među začetnike DJ scene u prestonici, ali i u celom regionu. Kakav techno je nekad bio aktuelan, podsetiće i još jedna legenda domaće elektronske muzike Boža Podunavac, kao i Vlada Eye, nekada jedan od zaštitnih znakova kultnih prestoničkih klubova  Soul Food  i Industrija. Ovaj old school tim će upotpuniti i čovek koji već duže vreme nosi nezvaničnu titulu beogradskog kralja deep house-a Dušan Kačarević. 

- Drago mi je što smo se okupili baš u ovom sastavu i što ćemo se ove večeri podsetiti muzike koja je već pomalo počela da skuplja prašinu na našim policama. Sa druge strane, ovo je lepa prilika i za one mlađe da čuju šta se ranije slušalo, ali i otkriju onaj stari vajb beogradskog klabinga.  Da vide kako je sve to izgledalo kad je nekada – kaže Dejan Milićević.

Ulaz ovog petka je slobodan, a sledeće subote (11.05), kao kontra Old school ekipi, je New school weekend. Tom prilikom će se u pet back2back setova predstaviti čak deset domaćih DJ-eva novije generacije.

 

 

 

makonda-tracker