Fashion vikend u Krugu

0
Tema ovog vikenda u klubu Krug biće moda. Petak će proteći u znaku revije dizajnera Ivana Džolića, uz muzički izbor DJ Popa i Nadežde – dok će posetioci Kruga ove subote imati priliku da po prvi put pogledaju sve fashion fotografije Nemanje Maraša na jednom me
Ivan Džolić revija, promo foto
Ivan Džolić revija, promo foto

Ovog petka, 26. aprila sa početkom u 21 čas, dizajner Ivan Džolić predstaviće u Krugu svoju novu kolekciju za proleće/leto 2014. godine, za koju kaže da predstavlja pravo osveženje nakon zimske hibernacije. Kolekciju karakterišu jarke boje i printovi sa neizbežnim crnim komadima, a namenjena je prvenstveno mladim ljudima. Nakon revije, za DJ pultom naći će se DJ Pop i Nadžeda, koji će ze sve prisutne birati samo najbolju house muziku. Ulaz je slobodan.

U subotu, 27. aprila od 22 časa, Krug će još jednom postati izložbeni prostor – ovog puta poznati beogradski fotograf Nemanja Maraš predstaviće prisutnima Lookb(oo)ack - svoju prvu retrospektivnu izložbi fashion fotografija. Kako se u okviru prethodne četiri samostalne izložbe bavio društvenom problematikom, Nemanja je odlučio da u Krugu po prvi put prikaže retrospektivu modnih fotografija. Na ovaj način publika će imati priliku da se upozna, kako sa objavljenim, tako i njegovim neobjavljenim radovima iz oblasti mode nastalih u prethodnih nekoliko godina. Podsetimo - Nemanja Maraš je rođen 1989. godine u Beogradu. Fotografijom počinje da se bavim krajem 2006. godine, a već početkom 2007. počinje sa komercijalnim angažmanom. Godine 2012. je diplomirao u klasi Branimira Karanovića na Fakultetu primenjenih umetnosti na odseku Atelje fotografija. Izložba se otvara u 22 časa, a za muzički izbor biće zadužena Miss Millie. Ulaz je slobodan.

makonda-tracker