DJ John Jones i Miss Aimee Jay na crvenom Hed Kandi spektaklu sutra u Brankowu

0
Britanac John Jones, jedan od najcenjenijih DJ-eva Hed Kandija, poznat i po gostovanjima na prestižnim žurkama Formule 1, nastupiće na ovom disko spektaklu u četvrtak 4. aprila u beogradskom baru Brankow. Jones-ov set će uživo pratiti lepa saksofonistkinja Mis

John Jones, koji jedan od onih DJ-eva koji uvek imaju dobru komunikaciju sa publikom, maltene na nedeljnoj bazi gostuje u najpoznatijim svetskim klubovima. Čest gost je u prestižnim lokalima kao što su Space (Ibica), Ministry of Sound (Velika Britanija), Cielo (Njujork), Mansion (Majami), Cocoon (Frankfurt), Warehouse (Tokio), Pacha (Šarm El Šeih), a i jedan je od najčešćih izvođača na pretižnim after partijima Formule 1.

Kako nalažu pravila Hed Kandija, DJ set uvek prati jedan umetnik na saksofonu, a to je ovog puta svestrana Miss Aimee Jay. Ona je redovan saksofonista Hed Kandi partija, a kako sama kaže posebno voli žive nastupe sa DJ-evima i dobro je uigrana sa Jones-om, tako da se očekuje više nego kvalitetan performans.

Muzička podloga koju će napraviti ovaj dvojac biće propraćena sa tačkama atraktivnih plesačica, svetlosnim efektima i bogatom scenografijom. U toku večeri imaćemo i jednu premijeru, gosti kluba će imati eksluzivnu priliku da da prvi put u Srbiji probaju koktel Campari Orange Passion, koji je tek nedavno predstavljen u i svojoj domovini Italiji.Pošto ova žurka slavi početak proleća pravila HK nalažu da svako ima barem jedan vidljiv crveni odevni predmet na sebi. (majica, košulja, kravata, sako, pantalone.. )

Karte za ovaj prestižni disko parti iz Londona, koji se održava na najeksluzivnijim svetskim lokacijama od Ibize i Barselona do Las Vegasa i Majamija, u pretprodaji koštaju 1.000 dinara. Mogu se kupiti svakog dana od 10 do 01 sat u baru Ludost u Savamaloj (Karađorđeva 44), dok će na dan žurke na ulazu u klub koštati 1.200 dinara. Dan posle Hed Kandi partija su nastupi Loco benda i DJ Pedje (petak), odnosno sastava Makao i DJ Dooshana.  Rezervacije i sve dodatne informacije na 069 83 00 777.

 

makonda-tracker