Savo Milošević na Clash of the DJs takmičenju u Mr. Stefan Braun

0
U završno poglavlje takmičenja mladih di-džejeva u klubu Mr Stefan Braun plasirao se DJ Petar Srbu, a događaju su prisustvovale i ličnosti iz javnog života.
Savo Milošević, Mr. Stefan Braun promo foto
Savo Milošević, Mr. Stefan Braun promo foto

Prema oceni publike i di-džej rezidenata lebdećeg kluba najatraktivniji set imao je DJ Petar Srbu, koji je oduševio sve prisutne svojim umećem za di-džej pultom i zasluženo se plasirao u finale, na kom će obračunati sa pobednicima proteklih duela. Ljubitelji modernog elektronskog zvuka imali su prilike da uživaju u energičnim nastupima mladih nada domaće DJ-ing scene, a u dobrom bitu uživali su i poznati fudbaler Savo Milošević, voditelj Zeka Milioner i mnogi drugi.

Mladi neafirmisani umetnici za miksetom imaće priliku da se predstave publici i  trećeg aprila, dok se najbolja žurka uz najzanimljivije muzičke setove očekuje na finalu 17. aprila, kada je najavljeno i gostovanje jednog svetski poznatog DJ, koji će i odlučivati o pobedniku takmičenja Clash of the DJ’s Vol 3.

Pobednik takmičenja Clash of the DJ's, pored toga što će postati jedan od DJ rezidenata kluba Mr Stefan Braun, osvojiće i vredne nagrade, kao i priliku da se pokaže na predstojećem Elements festivalu u Beogradu.

makonda-tracker