Žurka u Krugu povodom otvaranja izložbe Aleksandre Kovač i Mike Kneževića

0
Ovonedeljni program kluba KRUG donosi dve žurke. Klub će u petak biti domaćin zabavi povodom otvaranja izložbe Please Shoot Me, autora Mike Kneževića i Aleksandre Kovač, a subota je rezervisana za Spring Welcome party kojim ćemo, uz dobru muziku, poželeti dobr

FOX Fashion Agency i KRUG vas pozivaju da ovog petka, 22. marta, prisustvujete party-ju povodom otvaranja izložbe Please Shoot Me. U pitanju je autorska izlozba Mike Kneževića i Aleksandre Kovač u saradnji sa modnom agencijom FOX. Ono što je za ovu izložbu specifično jeste to da su manekeni prikazani u nekom drugačijem izdanju od onog na koje smo navikli. Za sve ljubitelje dobre muzike, za atmosferu u petak uveče će se pobrinuti Sale Funkin' Blue, a to će biti prilika da se umetnost spoji sa zabavom. Ulaz je slobodan.

 Za subotu, 23. mart, najavljena je svojevrsna prolećna žurka u čast tek pristiglog godišnjeg doba! Za odabir muzike biće zadužen Matija Sokić, a posetioce kluba očekuju sjajni pokloni u vidu unikatnog nakita iz ponude Preppy Royalty Couture brenda. Kako bi proleće bilo dočekano kako dolikuje, osoblje kluba će iste večeri spremati specijalne Spring break koktele po promotivnoj ceni od svega 285 RSD. Klub otvara vrata u 23h, a ulaz je slobodan.

Ne zaboravite: hrvatsko-slovenačka elektro-pop atrakcija Lollobrigida nastupiće u klubu KRUG u petak, 29. marta! Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 RSD.

 

makonda-tracker