Trbušni ples za dame 8. marta u Brankowu

0
Nastup Igora Stojkovića iz Talenta u popularnom prestoničkom klubu odlična je prilika da iznenadite svoje lepše polovine.

Kao poklon svim pripadanicama lepšeg pola za 8. mart, u baru Brankow će u petak specijalan performans samo za dame održati trbušni plesač Igor Stojković, polufinalista TV šoua Ja imam talenat. U tom periodu u klub će moći da uđu samo dame, a ulaz je slobodan. 

Igor Stojković je imao zapažene nastupe u ovogodišnjem serijalu TV emisije Ja imam talenat, a najavio da će za osmomartovski performans u Brankowu imati i neka iznenađenja za dame. Pošto je ovo samo za oči žena u klub će u periodu od 23.00 do 00.00 sati o moći da uđu samo pripadnice lepšeg pola, koje inače očekuju i još neki pokloni.

Za muzički program pobrinuće se Ann D, koju će uživo pratiti perkusuonista i saksofonista, a posle njih za pult izlazi DJ Peđa Stanković. U subotu je house party jednog od najboljih domaćih kaver bendova Makaa, nakon čega žurku nastavlja DJ Oysha. Ulaz je slobodan oba dana, a rezervacije su 069 83 000 777. 

makonda-tracker