Bajkovita novogodišnja noć na žurki Širom zatvorenih očiju 2013.

0
Magični 31. decembar, uvek ispunjen nadama i lepim željama, je pred nama. Za sve one koji žele da bajkovitu novogodišnju noć provedu pod maskama i plaštovima, tu je novo izdanje Širom Zatvorenih Očiju 2013.

Osmu godinu za redom, Širom Zatvorenih Očiju i ovog puta pruža najzanimljiviji koncept zabave koji će okupiti brojne posetioce iz urbane populacije, kao i veliki broj javnih ličnosti sa umetničke i kulturne scene, ali i dodatna osveženja koja će pružiti dvostruko više nego ranije.

Dva rezidencijalna zdanja, dva programa, dve bine na svakoj lokaciji, po dva glavna izvođača u svakom prostoru i jedna ulaznica.

Podsećamo da, svi koji odluče da u Novu godinu uđu Širom Zatvorenih Očiju mogu da izaberu na kom mestu će započeti noć, dok će već sat vremena posle ponoći moći da prelaze iz jednog prostora u drugi bez dodatnih troškova.

Širom Zatvorenih Očiju 2013. održava se u dva aristokratska objekta naših najvećih dinastija, Karađorđevića i Obrenovića koje se nalaze u samom centru grada.

U Rezidenciji kneza Pavla, Šafarikova 7, nastupaju Zemlja gruva, Damjan Eltech feat Sajsi MC, Tanja Bogdanov i Nemanja Kostić, DJ PeDJa, DJ Felipe Simo, Dada Selectah i Zoran Ćumura, dok će u balskoj dvorani Obrenovića – KUD LOLA, Resavska 11, nastupiti Bebi Dol, Sent Louis band, LOU BENNY & DJ BKO, Banda Panda, Petko Playground, i DJ Nicola PAUNović / Happy People i DJ Đorđe Popović.

makonda-tracker