Deset domaćih DJ zvezda na novogodišnjoj žurci Time Machine!

0
Velika novogodišnja žurka Time Machine održaće se u Magacinu Depo u Travničkoj 3 u Beogradu, sa početkom u 21h. Nakon dužeg vremena, na jednom mestu nastupiće neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva, od kojih su mnogi oblikovali beogradsku klupsku scenu od njenog

Deset priznatih DJ zvezda - Gordan Paunović & Vlada Janjić, Boža Podunavac, Marko Nastić, Aćim & Eye, Kinetic Vibe i Marko Vuković & Lea Dobričić smenjivaće se u back to back i single setovima, a publika će imati priliku da se provoza kroz prošlost, sadašnjost i budućnost najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u opsegu od housea i progressivea do tech-housea i techna.

Gordan Paunović i Vlada Janjić otpočeli su karijere krajem 80-ih na radiju B92, gde im se ubrzo pridružuje i Boža Podunavac. Paunović najčešće pušta deep i prljavu elektronsku muziku, Janjić kombinuje deep i minimal house sa različitim vrstama groovy elektronskog zvuka, dok Podunavac najradije vrti techno. Marko Nastić je, krajem 90-ih, bio deo projekta Teenage Techno Punks, a uz techno koji ga je globalno proslavio, danas miksuje i house elemente. Aćim i Eye takođe pripadaju ekipi koja je doprinela postavljanju Beograda na svetsku mapu clubbinga, a orjentisani su na Ibiza house zvuk, dok su Bokee i Dacha iz organizacije Kinetic Vibe poznati po popularizovanju moćnog progressive housea na ovim prostorima. Marko Vuković i Lea Dobričić svoje setove baziraju na zaraznom tech houseu prošaranom vokalima i tribal primesama.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po promotivnim cenama od 800 dinara do 20. decembra i 1000 dinara do 29. decembra.

makonda-tracker