Tijana Dapčević i izložba Fake A Wish sutra u Krugu

0
Prvi beogradski nastup pevačice Tijane Dapčević zakazan je za četvrtak 13. decembar u klubu Krug.

Četvrtak u KRUG-u je, kao i uvek, rezervisan za fantastične live nastupe! Ovoga puta nam u goste dolazi Tijana Dapčević i to kakvu do sada niste imali prilike da slušate. Po prvi put, u Beogradu, Tijana će pevati velike svetske pop, soul, fank, rnb i jazz hitove, tako da ćemo imati jedinstvenu priliku da je slušamo u malo drugačijem izdanju i to uživo, sa bendom.

Pored sjajne Tijane, ovog četvrtka, 13. decembra, će od 20:30, desigN Studio FaKE će KRUG-u predstaviti izložbu radova. Lični, bajkoviti i pomalo otkačeni radovi, prikazani kroz kolaže, crteže, skica i fotografije nastali kao sinteza veština, ukusa, ideja. Kako su se ideje razvijale, tako su se stvarale i drugačije forme, igre linija, tekstura, oslikanih, heklanih i ručno našivanih detalja, eksperimentisanjem. Tematika ih nije povezivala, komadići svega što je budilo kreativnost, stvarani su u trenutku. Tako je igra počela i tada nastaje Brand new FaKE.

Kolaži svega sto je inspirisalo autorke (SaRaQ & NiNaNiNJah) biće predstavljeni na izložbi pod nazivom FaKE a WiSH ovog četvrtka, 13. decembra od 20:30 u KRUG-u!

makonda-tracker