Bojana Stamenov i Paco Rabanne žurka u klubu Krug

0
Krug najavljuje novu seriju dobrog provoda! Ovog četvrtka na programu je još jedno sjajno live veče u okviru koncepta Thursday is aLive!, petak će biti veče za proslavu premijere predstave Muškarčine i đuskanje uz DJ Pop-a, a subota će, kao šlag na torti, biti

Ovog četvrtka, 29. novembra, na bini Krug-a će se još jednom naći Bojana Stamenov Jam Inovation! Sjajan vokal koji ste već imali prilike da čujete u ovom izdanju, vraća se na binu kluba Krug u okviru koncepta Thursday is aLive! – a posetioci će sigurno biti na nogama uz fantastične funky ritmove!

Već sutradan, u petak 30. novembra, Krug će biti mesto gde će se okupiti ekipa predstave Muškarčine, koja će se iste večeri, od 20h premijerno odigrati u BITEF teatru. Iste večeri, u okviru koncepta Made in Friday prisutne će svojim muzičkim izborom zabaviti DJ Pop.

U subotu, 1. decembra,  posetioci Krug-a osetiće novu mirisnu notu koju donosi Paco Rabanne, a sve to u okviru party-ja povodom Black XS L’Exces linije parfema. Dress code je black glam, a za posetioce će muziku birati specijalni DJ gosti Nenad Radujević i Sandra Perović! Posetioce očekuje puno poklona i iznenađenja!

Podsetimo: brend Paco Rabanne, pionir u šokiranju javnosti i inovativnim pristupima u parfemskom svetu, iznenadio nas je svojim Black XS mirisima – 2005. godine za njega, a 2007. za nju. Godine 2012., Black XS linija dobija nove Rock prijatelje:  Black XS L’Exces i Black XS L’Exces for Her. Oni su moćni, glamourozni, plahoviti, senzualni...oni su excess. Mirisi su odraz sofisticiranosti, kreativnosti i preteranog rok sveta. Oni su centar svačije pažnje, uhvaćeni izmedju sna filmske zvezde i rok stvarnosti, poput privlačne fantazije.

makonda-tracker