Humanitarni Radio Friday party sa Zoranom Kesićem u Krugu

0
Za dane koji su pred nama klub Krug spremio je mini-seriju dobrog provoda.
Zoran Kesić, foto: Marko Poplašen
Zoran Kesić, foto: Marko Poplašen

Četvrtak je dan kada će Krug biti domaćin dvema žurkama, u petak je na programu humanitarna Radio Friday žurka, a posetioce kluba u subotu očekuje DJ Me-High-Low.

Čak dve žurke očekuju posetioce Kruga u četvrtak, 22. novembra. City Magazin Afterwork Party počinje već u 17 časova, a za propratne sadržaje pobrinuće se Musecco, restoran Tribeca i Frikom. Nešto kasnije, oko 22:30, na binu kluba Krug će izaći Soul Touch Band, koji će prisutne sigurno razmrdati uz njima svojstven disco, house, funk, pop, rock i pomalo soul zvuk.
 
Već sutradan, u petak 23. novembra od 23 sata, Krug će biti domaćin humanitarnom  Radio Friday party-ju: muziku će birati voditelj Radija B92 Nemanja Kostić i njegov kolega Uroš Milovanović sa Radija Studio B, a ideja koncepta je humanitarna akcija za Tijanu Ognjanović. Specijalan gost večeri biće Zoran Kesić.

U subotu, 25. novembra, DJ Me-High-Low, zbog kojeg se mnogi iznova i iznova vraćaju, će se potruditi da gosti iz Kruga svi do jednog izađu zadovoljni. Društvo na stejdžu će mu praviti pevačica Doris, publici poznata po duetu sa Shelter, hit numeri Sve Do Jutra.

makonda-tracker