Rođendanski vikend u Bitef Art Cafe-u

0
Bitef Art Café i za ovaj vikend pripremio je bogat muzički program, a u petak 9. novembra proslaviće svoj 11. rođendan.

Večeras, 8. novembra u Bitef Art Café-u nastupa bend potpuno drugačiji od drugih. COOLARES-i izvode sve one domaće i strane mejnstrim pesme koje volite ali na njihov, potpuno autentičan način, obojeno različitim muzičkim pravcima kao što su latino, fank, pop, etno...  Ove večeri, za savku poručenu flašu oštrog pića, druga se dobija gratis, a u ponoć gosti će uz šampanjac dočekati rođendan Bitef Art Café-a.

U petak, 9. novembra BitefArt Café proslaviće svoj 11. rođendan. Bitef očekuje goste već od 21:30h uz lagano zagrevanje u bar session atmosferi DJ Coba soulful disco mix. Tačno u 23:30h Bend Betty boom koji je goste oduševio poslednjim nastupom, dolazi pojačan Tanjom Matejić i garantuje dobru zabavu uz  MTV/Vh1/latino/pop hitove! Za HALF TIME show Bitef je pripremio specijalne goste iz Hrvatske, bend SANE! 

U nedelju 10. novembra od 23:30h nastupa MAKAO - bend koji ne treba posebno predstavljati, koji vas ostavlja bez daha,i bend koji je najlakse opisati sa Najbolji DJ medju bendovima EVER! MAKAO - they never stop making you crazy!

 

makonda-tracker