Luda noć u Cinemi uz Željka Vasića i Lexington bend

0
Bez obzira na hladno vreme i na kišu koja je ponedeljak učinila danom bez perspektive za bilo kakav dobar provod, klub Cinema je pokazao potpuno drugačije lice grada i potvrdio da u Beogradu dobar provod ne poznaje radne dane, loše vreme i ostale negativne uti
Željko Vasić, foto: Promo
Željko Vasić, foto: Promo

Veče je otvorlia Prva dama ponedeljka, prelepa mlada pevačica Sneža Nešić, koja je uz hitove Magazina, Zane i Severine zagrejala publiku za nastup Željka Vasića, koji je, naravno, bio potpno predan zabavi i dobrom raspoloženju, što je ovaj ponedeljak pretvorilo u najbolju zabavu od otvaranja!

Kao gost Željka Vasića 28.oktobra u klubu Cinema nastupio je Bojan Vasković sa grupom Lexington Bend. Iako su se tek vratili sa puta iz Crne Gore, pravo po povratku u Beograd došli su u klub Cinema da, kao Željkovi prijatelji upotpune zabavu i ekskluzivno promovišu svoj novi album i najave završen novi spot za pesmu Pijane usne,koji ćemo moći da gledamo već za koji dan.

Uz pesme Da me hoće, Miris tvog karmina, Kako je tako je i mnoge druge. Klub Cinema je u onoj hladnoj i kišnoj oktobarskoj noći potpuno zanemario to da je u pitanju bio ponedeljak, prvi radni dan u sedmici, i do ranih jutarnjih sati svojm gostima pružio najbolju gradsku zabavu, uz najveće Pop hitove sa naših prostora.

makonda-tracker