Silicone soul, Sergej Trifunović i Miša Obradović u klubu Krug

0
Poznati škotski DJ dvojac Silicone Soul nastupiće 3. novembra u beogradskom klubu KRUG! Samo dva dana ranije, 1. novembra, KRUG će biti domaćin izložbi fotografija Miše Obradovića i ekskluzivnom nastupu Sergeja Trifunovića.

Ove srede 31. oktobra, KRUG će biti mesto na kojem će se okupiti glumci i ekipa filma Artiljero, u režiji Srđana Anđelića, nakon premijere filma zakazane za to veče. Vrata kluba biće otvorena za sve one koji budu želeli da proslave premijeru filma i uživaju u sjajnom muzičkom programu, koji najavljuju MeHighLow & Marko MaraQYa, sa početkom u 23h.

U četvrtak, 1. novembra od 21h, poznati fotograf Miša Obradović će u KRUG-u predstaviti ekskluzivnu izložbu fotografija pod nazivom  Male Shadow,  u okviru 32. beogradskog Fashion Week-a. Na binu kluba KRUG će od 23h izaći Sergej Trifunović i njegov Užička republika bend i prisutne sigurno naterati na ples.

Već sutradan, u petak 2. novembra od 22h, klub KRUG biće domaćin još jedne zvanične Fashion Week zabave sa specijalnim muzičkim gostom!

KRUG ponosno najavljuje nastup nezaboravnog dvojca  Silicone Soul, koji će se za DJ pultom ovog kluba naći u subotu, 3. novembra od 22h! Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Gigstixa (www.gigstix.com), Eventima (www.eventim.rs), u Bilet servisu na Trgu republike 5 i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena je 750 dinara, a na ulazu će biti 1000 dinara.

Za sam kraj intezivne nedelje koja sledi, u nedelju 4. novembra od 18:30, KRUG će biti domaćin reviji radova Maura Massarota u okviru Remake festivala. Više informacija na www.remake.rs

 

makonda-tracker