Veliki Halloween maskenbal sutra u klubovima Brankow, Mladost i Ludost

0
Veliki Halloween Savamalski Maskenbal održaće se u sredu 31. oktobra u barovima Brankow, Mladost i Ludost. Na ove tri žurke, koje će Savamalu na jedno veče pretvoriti u zonu Noći veštica, muziku će puštati čak osam di džejeva.

U večeri kada će Savamala biti puna princeza, vampira, zombija, gusara, brojnih likova iz bajki, filmova i stripova i drugih kostima u Brankowu će za di džej pultom prvo biti DJ Dooshan i Slipi, dok će posle back 2 back nastup imati Oysha i Sale Groovyman Radosavljević.

U disko baru Mladost svoj disko set će predstaviti sve aktivniji dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović. Mlađi i komforniji brat Mladost, bar Ludost, Noć veštica će dočekati sa prekaljenim duom Peppe & Ćile. Obojica su poznati kao pioniri fanka i srodnih žanrova na beogradskoj klupskoj sceni. Pripisuju im se velike zasluge za probijanje ovih pravaca, jer su ih godinama promovisali nastupajući u kultnim i svojevremeno više nego popularnim gradskim klubovima kao što su Omen, Akademija, Incognito, legendarni Soul food...

Peppe-a i njegove disko fanki haus setove nije potrebno posebno predstavljavti, dok je Ćile poznat kao ekspert za fank i džez. Ulaz u sva tri kluba je slobodan.

makonda-tracker