St. Louis bend i Perpetuum Mobile ovog vikenda u Bitef Art Cafeu

0
Petak i subotu u klubu Bitef Art Café obeležiće odlični DJ nastupi, ali i žive svirke bendove St. Louis bend i Perpetuum Mobile.
St. Louis bend
St. Louis bend

Za sve one koji vole funky-soulful-disco journey: the Old School DJ crew is in the house! Dj Coba, Dj Ćile, Dj Željko Kerleta i njihov omiljeni naslednik Dj Milić Spacewalker svakog vikenda praviće groove lounge atmosferu. U periodu između 21:30 i 23:30 Bitef Art Cafe je kafić ili ako više volite bar. Upravo zato su napravili cenovnik sa popustom od 20 popusta na sve artikle.

Muzika dovoljno glasno da osetite groove i budete blizu jedni drugih a dovoljno tiho da pričate, opustite se, iskulirate i pripremite za ono što dolazi i po čemu je BitefArtCafe najpoznatiji – Najbolje live bendove u gradu. U petak će od 23:30 nastupiti St. Louis bend. Ovaj sastav postoji od 2007 godine. Sviraju obrade poznatih pesama u latino/funky/etno stilu. A u subotu će goste kluba od 23:30 zabavljati sastav Perpetuum Mobile. Najpopularnija muzička decenija – osamdesete, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. 

makonda-tracker