Deetron: Švajcarski mag Detroita u klubu The Tube

0
Švajcarski di džej i producent Deetron, koji spada među najkvalitetnije predstavnike detroitske škole u Evropi, nastupiće u petak 26. oktobra u klubu The Tube.
Deetron, foto: Promo
Deetron, foto: Promo

 

Iako Deetron u svom repertoaru krstari i kroz electronic, house i soul njegova muzika se najčešće opsuje kao topli tehno sa dušom Detroita. Ipak, poznat je postao po svojoj 3-deck veštini miksovanja i setovima u kojima su malo zamagljene linije između house-a, techna i detroitskih klasika. Pravo ime ovog vrsnog umetnika je Sam Geiser, a između ostalih, izdavao je i za etikete kao što su Intec (Carl Cox), Music Man (Samuel L Session) i Ongaku.  Njegova detroizirana Miss suave dugo je bila jedna od himni densflorova širom sveta, a domaća publika će osim Deetrona u petak moći da čuje i jednu od naših najpoznatijih dama  za di džej pultom Tijanu T.

Dan kasnije muziku će puštati Kobe i Wise D, dok će se u četvrtak održati druga po redu mešap žurka Tjubizam i renesansa. Ovo veče je novitet ove sezone i okuplja rezidente Sounda, Povetarca i O.U.R. bara odnosno Ognjena Krstića, Miss Milli, Slipija i Dooshan-a. Karta za nastup Deetron-a će do 1 sat iza ponoći koštati 200, a posle 400 dinara, dok se ulaz na druge dve žurke ne plaća.

makonda-tracker