Fank i soul Bojane Stamenov u baru Brankow

0
Bojana Stamenov, devojka koja se svojim fantastičnim glasom proslavila u emisiji Ja imam talenat, nastupiće u četvrtak 25.10. u okviru programa Brankow kabare u baru Brankow.

Bojana će nastupiti sa svojim bendom Jam innovation, kome poseban šmek, osim zaista neponovljivog vokala od Stamenove, daje i saksofon. Na repetoru benda su brojne numere velikana fanka, soula i neo soula, kao što su Vitni Hjuston, Erika Badu, Stivi Vonder, Šaka Kan...


- Malo smo osvežili repertoar i spremili smo neke nove stvari koje ćemo premijerno izvesti u Brankowu. Posebno nam se sviđa što je ambijent kluba veoma pogodan za nekomercijalne nastupe. Sviraćemo duže od dva sata, a između dva bloka imaćemo i kraću pauzu - kaže Bojana Stamenov. 

Ulaz na nastup Bojane Stamenov će biti slobodan, ali će zbog ograničenog broja gostiju moći da se uđe samo uz rezervacije. Inače, u Brankowu će u sredu (24.10.) nastupiti bend Kulares, dok će u petak (26.10.) Ana Milenković sa bendom predstaviti svoj pop, fanki, disko repertoar, posle čega će za miks pult izaći Ognjen Krstić.

Subota (27.10.) je rezervisana za nastup di džeja Ane D, koju će pratiti Sale sax i N.I.K.O. na perkusijama, da bi po završetku njihovog nastupa na binu izašao DJ peDJa.

Sledeće srede (31.10.) u Brankowu će se povodom Noći veštica održati velika maskenbal žurka.

makonda-tracker