Vikend u baru Brankow uz Groovyman-a, Ognjena Krstića i Anu D i DJ PeDJu

0
U Brankowu će u četvrtak svoj senzualni fanki predstaviti Saša Radosavljević Groovyman, dan kasnije di džej pult dele Ognjen Krstić i Ana D, dok će u subotu nastupiti DJ peDJa.

Saša, sin jednog od prvih beogradskih di džejeva i nekadašnji član Gramophonedzia, pravi je majstor sezualnog zvuka i fanki gruva, tako da njegovi nastupi uvek budu generator pozitivne energije. Saša najavljuje dobru atmosferu uz dip fanki haus tonove.

Di džej Ognjen Krstić, poznat po prefinjenom izboru plesnih hitova, i mlada dama Ana D biće u petak za di džej pultom bara Brankow. Od Ognjena se, po običaju, očekuje da predstavi lepezu različitih muzičkih žanrova. Njegov nastup će na neki način biti plovidba kroz fanki i gitarski zvuk, ali pojedine elektro tonove. Ana D u svojim setovima akcenat stavlja na fanki i disko zvuke, pa se očekuje da njih dvoje budu više nego lep muzički spoj.

DJ PeDJa predstaviće u subotu svoj izbor ritmova u baru Brankow. PeDJa pripada starijoj gardi beogradskih Dj-eva. U njegovim setovima baziranim na house muzici, izražen je uticaj različitih muzičkih pravaca od funk-a, soul-a, jazz-a, bossa-nove do elektronske muzike kao što su electro, drum’n’bass i techno. Poznavalac je old school-a i spontano spaja, prepliće i povezuje stare i nove ritmove. Voli da iznenadi publiku sa davno zaboravljenim, a nekad rado slušanim izvođačima, što svaki njegov nastup čini unikatnim. Njegovi nastupi su prepoznatljivi po tome što je muzika vesela, dinamična, optimistična, puna emocija i prati energiju publike.

Zbog hladnijeg vremena iz bašte se selimo u klub, a ulaz je slobodan na sve tri večeri.

makonda-tracker