Vikend u baru Brankow uz Anu D, Luz Azul i DJ Ognjena Krstića i DJ PeDJu

0
U Brankowu će u četvrtak svoje fanki tonove predstaviti mlada dama Ana D, dan kasnije upoznaćete duh Brazila uz bend Luz Azul i DJ Ognjena Krstića, dok će u subotu za putlom biti stari znalac DJ peDJa.

Sve popularnija mlada dama za gramofonima Ana D biće u četvrtak za di džej pultom letnje bašte bara Brankow.

- Muzika će biti prilagođena letu i duhu bašte Brankova. Biće to veče opuštenog disko hausa, u kome će veliku ulogu imati i zvuci saksofona – kaže Ana D.

Sastav Luz Azul, koji inspiraciju pronalazi u muzici Brazila, nastupiće u petak od 22h u letnjoj bašti bara Brankow. Ovaj sastav profesionalnih muzičara uspešno objedinjuje senzibilitet klasičarskog pristupa i džez i bluz scenskog iskustva, a okuplja ih zajednički afinitet prema univerzumu brazilske muzike.

DJ PeDJa pripada starijoj gardi beogradskih Dj-eva. U njegovim setovima baziranim na house muzici, izražen je uticaj različitih muzičkih pravaca od funk-a, soul-a, jazz-a, bossa-nove do elektronske muzike kao što su electro, drum’n’bass i techno. Poznavalac je old school-a i spontano spaja, prepliće i povezuje stare i nove ritmove. Voli da iznenadi publiku sa davno zaboravljenim, a nekad rado slušanim izvođačima, što svaki njegov nastup čini unikatnim. Njegovi nastupi su prepoznatljivi po tome što je muzika vesela, dinamična, optimistična, puna emocija i prati energiju publike. 

makonda-tracker