DJ Veče na Kališu

0
Pored bogatog programa manifestacije Belef na Kališu, kao specijalan poklon poseticioma Kalemegdana 19. jula od 21h Disko Zoo rekords organizuje veče nastupa tri vrhunska DJ-a i producenta: Leon Diaz, Manjane i Rescobar.

Veče otvara Leon Diaz koji je široj javnosti kod nas više poznat kao DJ Konstantin iz Tehnokratije koji je 2006, prestao da pušta Psy Trance i potpuno se okrenuo House zvuku.  Nastupa u inostranstu kao Warm Up DJ za Marka Gramofondziju.  Pre manje od mesec dana izdao je svoj svoju prvu pesmu Get Up, Get Down za Disko Zoo Records koju već podržavaju producenti poput Mark Farine i Tomy Larga.

Posle njega nastupa DJ Manjane, jedan od najtalentovanijih mladih producenata s naših prostora. Sa nepunih 19 godina već je imao veliki broj izdanja za mnoge izdavčcke kuće u inostranstvu.

Reskobar je najverniji predstavnik Dzekin House pravca,a njegovi setovi zaista znaju da budu nepredvidivi što publika vrlo dobro prihvata.

Disko Zoo records je nezavisna izdavačka kuća sa sedištem u Beogradu. Idejni tvorac i osnivač je Marko Milićević – dj i producent – ili, kako je u međuvremenu postao poznatiji široj javnosti, čovek koji je pod pseudonimom Gramophondzie napravio pravi bum na svetskoj muzičkoj sceni 2010, ukazujući na sve veću koncentraciju mladih talenata sa ovdašnjih prostora.

makonda-tracker