Technasia u klubu The Tube

0
Technasia, tehno atrakcija sa etikete Cadenza čuvenog DJ Luciana, nastupiće u petak u klubu The Tube. Technasia je poznat po veoma energičnoj i živoj muzici, a karta je 300 dinara.

 Technasia već punih 16 godina stvara unikatnu fuziju istoka i zapada u svojoj muzici, koju je praktično neprimteno iz pariskih klubova preselio na ulice Hong Konga, ali i na neke od najveselijih tehno događaja u Evropi. Praktično je začetnik elektronske scene u Hong Kongu, a najpoznatije stvari su mu Force, Oxide and Evergreen. Technasia su ranije činili Charles Siegling and Amil Khan, ali od 2010. i izdanja Central Charles je ovaj projekat nastavio solo.

- Na izdanju Central sam na neki drugi način kombinovao melodije, emocije i energične bitove. Želim da se moja publika dobro zabavi. Ne da im se prispava ili sa odu do nekog bara na pivo – kaže Siegling.

O kvalitetu muzike koju stvara Siegling, govori i to što dolazi sa jednog od najboljih svetskih lejblova – Cadenza, koji je pokrenuo DJ Luciano. Odrastao je u Parizu, ali je zajedno sa Khan-om odlučio da baza Technasia bude u Hong Kongu, jer u tom trenutku tamo nije bilo elektronske scene.

- Elektronska muzika je najbolji jezik na svetu. Nema reči, samo vibracija, emocija i bit. To ruši sve jezičke barijere – kaže Siegling.

 

 

TAGOVI: 123Tube
makonda-tracker