Staropramen karaoke: Bira se najtalentovaniji Beograđanin!

0
Novi serijal takmičenja talenta u pevanju, Staropramen karaoke izazov, u organizaciji Apatinske pivare, nastavlja se u četvrtak 26. aprila od 20 časova u klubu Red Shoes na Adi Ciganliji u Beogradu. Bira se najtalentovaniji Beograđanin, posle Reke Tišler koja
Marija Kilibarda, foto: Luka Šarac
Marija Kilibarda, foto: Luka Šarac

Naime, veliko nacionalno takmičenje očekuje prvoplasirane iz 15 gradova Srbije, a nacionalni pobednik Staropramen karaoka biće nagrađen usavršavanjem glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.

- U današnje vreme, šanse se teško dobijaju. Mladim pevačima je skoro nemoguće da ih neko čuje i vidi, kao i da pokazu koliko mogu i znaju i baš zato Staropramen radi pravu stvar! Radujem se takmičenju u kojem će svi koji imaju pevačkog talenta moći da pokažu svoje mogućnosti. Zajedno ćemo izabrati pobednika koji će, između ostalog, steći pravo i na jedan besplatan semestar u trajanju od četiri meseca u mojoj školi u Beogradu. Nadam se da će konkurencija biti žestoka i da ćemo se, iznad svega, super zabaviti! - izjavila je Aleksandra Radović.

Za podršku učesnicima i nezaboravnu atmosferu ovog raspevanog takmičenja biće zadužena poznata voditeljka Marija Kilibarda.

- Jako sam srećna što se naš veseli karavan okuplja i kreće na još veću avanturu! Posebno mi je zadovoljstvo što ćemo u ovom serijalu obići čak 15 gradova širom Srbije i još jednom zajedno potvrditi našu tradicionalno dobru zabavu uz super muziku, sjajnu atmosferu i omiljeno Staropramen pivo! Divna vest je da će pobednik grand finala pored vrhunskog provoda sa Staropramen ekipom dobiti priliku da usavrši svoj talenat u školi pevanja Aleksandre Radović. Pročistite grla jer Staropramen karavan kreće na put! – poručila je Marija.

Za izbor pobednika u svakom od 15 gradova biće zadužen žiri sastavljen od predstavnika lokalnih medija, organizatora takmičenja i predstavnika lokala u kom se takmičenje održava. Značajno mesto u žiriju pripašće i publici koja će svoj glas dati navijanjem i jačinom aplauza. 

Pobednike gradskih takmičenja očekuje četvorodnevno putovanje u zlatni Prag za dve osobe i poseta Staropramen muzeju. Zanimljive nagrade u duhu Staropramena očekuju i takmičare koji se budu plasirali na drugo i treće mesto. Finalisti iz svih gradova nadmetaće se u poslednjem krugu takmičenja za nacionalnog pobednika Staropramen karaoka izazova kojeg očekuje stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović, a vredne nagrade očekuju i ostale finaliste.

Pored tamičenja po gradovima, na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague) biće organizovano i on-line Karaoke takmičenje, a Facebook finalista će pored glavne nagrade (put u Prag), osvojiti i plasman u nacionalno finale Staropramen karaoke izazova i zajedno sa ostalim gradskim finalistima takmičiti se za glavnu nagradu: stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Svako ko ne osvoji  glavnu nagradu na gradskim takmičenjima, može da se oproba još jednom u on-line Staropramen karaoke takmičenju na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague).

Podsećamo Vas da je u prethodnom krugu nacionalnog takmičenja Staropramen karaoke izazova učestvovalo blizu 100 takmičara, a u njihovoj muzici i sjajnom provodu uz Staropramen uživalo je više hiljada posetilaca. Staropramen karavan je ove zime posetio je Jagodinu, Niš, Loznicu, Užice i Sombor.

makonda-tracker