lepo druženje

ŠTA VAS OČEKUJE NA PIAZZETTI SREĆE 9. I 10. DECEMBRA? Spremili smo vam kreativne radionice i dašak magije

0

Dođite u BIG FASHION šoping centar 9. i 10. decembra od 16 do 21h i stvarajte čaroliju sa nama!

Sensa Piazzetti će se održati 9. i 10. decembra u BIG FASHION šoping centru
Sensa Piazzetti će se održati 9. i 10. decembra u BIG FASHION šoping centru foto: Promo

Sa radošću vas pozivamo na dugo očekivano druženje na Sensa Piazzetti sreće koja će se održati 9. i 10. decembra u BIG FASHION šoping centru od 16 do 21 h.

 

Kao i svaki put do sada, pripremili smo program koji će vam nasmejati dušu, otvoriti srca i ispuniti ih radošću. Družićemo se na radionicama fraktala, saznaćemo šta nam zvezde pripremaju za narednu godinu uz naše astrologe, uživaćemo u mirisima etarskih ulja i iscrtavaćemo svoje mape želja. Moći ćete i u našoj Expo zoni da se upoznate sa malim proizvođačima koji su za vas pripremili organske i zdrave proizvode koja će probuditi sva čula.

 

Svima nam je potrebno malo pomoći kada je u pitanju održavanje naše vitalnosti i zato zašto ne bismo naučili zgodne trikove uz pomoć kojih možemo brzo i lako sebi da pomognemo i to dok smo na poslu: kako da ublažite stres i da naučite da dišete pokazaće vam instruktori joge iz Holističke akademija Maya. Saznaćete kako se radi joga na stolici i moći ćete da iskusite vežbe disanja.

 

Program za 9. i 10. decembar
Program za 9. i 10. decembarfoto: Promo

Kako biste dalje plovili srećno kroz ovaj vikend možete da se konsultujete sa nutricionistkinjom Ivanom Mišić i saznate kako da svoju dnevnu rutinu obogatite i budete svoj najbolji saveznik na putu zdravlja. Kako da održite svoju vitalnost i energiju saznaćete od dr Boška Hristića na radionici "Pulsna dijagnostika, reprogramiranje negativnih emocija".

 

Za istraživanje sopstvene duše i uživanje u otkrivanju čekaju vas "Crtanje fraktala" i Ljljana Nestorović. A ako želite da saznate šta vam planete radosno spremaju, možete pitati Sandru Ristić na astro konsultacijama. I tu nije kraj čaroliji vikenda, jer će vam Danijela Odabašić pokazati svoju magiju, a vi joj se možete pridružiti u radionici "Crtanje čajem", a Gaia Studio će za vas prirediti radionicu "Magija bilja i izrada kadilica".

 

I ne zaboravite da ćete tokom ova dva dana moći da saznate kako da kreirate svoju magiju sa Sarom Petrović koja će vas upoznati sa tehnikom čitanja energije kroz Oracle karte.

 

 

makonda-tracker