Biljana Ristić podržala akciju čišćenja Gerontološkog centra

0
Zaposleni u četiri najveće revozorske kuće uredili su zelene površine, zasadili cveće i okrečili krug u okviru Gerontološkog centra na Bežanijskoj kosi kako bi njegovi stanovnici dočekali praznike u novom i lepšem okruženju.

Vodeće revizorske kuće, poznate u svetu kao Velika četvorka, KPMG, Deloitte, PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young, treću godinu zaredom organizuju akciju pod sloganom Zelena četvorka u želji da pruže svoj doprinos zajednici u kojoj posluju.

- Volonteri iz četiri vodeće revizorske kuće koje posluju u Srbiji su akcijom uređenja i krečenja dvorišta i  sadnjom cveća, pokazali solidarnost i preuzeli odgovornost za naše najstarije sugrađane  iz Gerontološkog centra na Bežanijskoj kosi. Pred praznike koji nam dolaze, drago mi je da smo okruženje ovog centra učinili lepšim i čistijim. Takođe, koristim priliku da se zahvalim svim učesnicima i pozovem i druge kompanije da se priključe sličnim akcijama i time doprinesu sredini u kojoj rade i žive – kaže Brankica Jovanović, direktorka Gerontološkog centra Bežanijska kosa.

Timskim uređenjem Gerontološkog centra Bežanijska kosa, revizorske kuće su pokazale da recesija nije prepreka ka zaštiti i unapređenju životne sredine. Volonterskoj akciji četiri vodeće revizorske kuće u Srbiji, svoj doprinos akcijom fotografisanja izložbe uskršnjih jaja u Gerontološkom centru, pružili su i polaznici projekta OkO ulice.

- Zahvaljujući vodećim revizorskim kućama u Srbiji, okupili smo se sa polaznicima i dali svoj doprinos  akciji koju organizuje "Velika četvorka. Fotografije koje polaznici naprave u Gerontološkom centru Bežanijska kosa predstavićemo na jednoj od izložbi – izjavio je Dragan Kujundžić, fotograf i osnivač OkO ulice iz Asocijacije fotografskih autora.

makonda-tracker