ne propustite

Doživi Samsung experience zonu i osvoji vredne poklone!

0

Kompanije Samsung Electronics i Tehnomedia u utorak, 7. marta od 15 h otvaraju novu experience zonu, prvu u Novom Sadu, koja će postati deo Tehnomedia prodavnice u Tržnom centru Merkur, u Rumeničkoj 150.

Samsung experience zona
Samsung experience zonafoto: Promo

 

Ovim povodom poklanjaju čak deset vrednih nagrada iz bogate Samsung kolekcije uređaja: frižider, televizor, veš mašinu, štapni usisivač, mikrotalasnu pećnicu i drugo.

 

Pored vrednih poklona, u promotivnom periodu od 7. do 12. marta očekuje vas popust od 30% na određene modele frižidera, usisivača, mašina za pranje, mašina za sušenje, kombinovanih mašina za pranje i sušenje, ali i na neke modele televizora. Svi oni koji posete Samsung experience zonu na dan otvaranja u periodu od 15 do 17 sati imaće sjajnu priliku da ostvare i dodatan popust od 5000 dinara na svaku kupovinu proizvoda iz Samsung ponude.

 

U originalno uređenom prostoru poput stana i sobe bićete u prilici da se iz prve ruke uverite u izuzetne tehnološke karakteristike Samsung uređaja. Poštujući Samsung standarde doživećete enterijer i ambijent na drugačiji i poseban način i upoznati potpuno novu dimenziju tehnologije.

 

Stoga sačuvajte datum 07. mart i iskoristite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja, možda baš vi ponesete kući jednu od vrednih nagrada! Izvlačenje poklona je u 17 časova.

 

makonda-tracker