pogledajte

OVOG VIKENDA OČEKUJE VAS NEŠTO PRELEPO I DRUGAČIJE: Ne propustite Sensa & Mercator druženje, radionice i trenutke sreće!

0

Sensa & Mercator vas pozivaju na druženje 28. i 29. maja - proširite znanje i svest, osetite nova iskustva radosti! Doživljaji koji se pamte...

foto: Promo
foto: Promo

Ovog vikenda uradite nešto drugačije, nešto što će biti blagotvorno za vaše telo, um i duh! Sve posetioce Mercator shopping centra 28. i 29. maja u periodu od 12-17h očekuje niz inspirativnih, kreativnih i opuštajućih Sensa radionica.

 

Ne propustite da nas posetite i naučite nešto novo, proširite svoje vidike, učinite nešto sjajno za sebe i završite vikend ispunjeni pozitvinim vibracijama. Sensa i Mercator shopping centar vas pozivaju na jedno harmonično iskustvo. Dođite da se družimo, zajedno rastemo, podsetimo se da je život pun radosti i otkrijemo nešto novo što može pomoći da postanemo najbolja verzija sebe.

Spremite se za pravu čaroliju raznih ukusa, mirisa i doživljaja. Ako uživate u prirodnoj nezi lepote, sigurno će vam se dopasti proizvodi na štandovima Hvala kozmetike, Laše prirodne i eko kozmetike i Blossom esencijalna ulja - priroda u kapljicama. Za spoj neverovatno ukusnog, zdravog i hranljivog očekuju vas Live Vega biljni proizvodi koji će vas iznenaditi, kao i savršene moćne bobice iz Pulp Up-a.

 

Pravi osećaj harmonije, samosvesti, lepote i radosti očekuje vas na našim radionicama u subotu i nedelju. Druženje ćemo započeti sa vežbanjem joge na stolicama i praktikovanjem vežbi disanja. Naučite kako se stres može lako otpustiti, a mir usvojiti. Ručni radovi su još od davnina prepoznati kao meditativni poslovi, nešto što nas umiruje i podstiče fokus - nova meditacija. Baš takav osećaj možete imati na radionici veza BEZ VEZ u subotu.

Jedna od najomiljenijih radionica na Sensa događajima svakako je crtanje fraktala - jedinstvena art terapija u kojoj se otkrivaju tajne vaše podsvesti i u kojoj možete saznati kako da poboljšate određene aspekte života. Crtamo zatvorenih očiju, intuitivno biramo boje i uživamo u sadašnjem trenutku. Ovo je radionica u kojoj možete zaviriti u svoje srce i um, i zaista otkriti nešto novo o sebi.

 

Da li ste nekada čuli za mapu želja? Moćan alat koji od vas zahteva iskrenu želju, poverenje i kreativnost, a zauzvrat vas motiviše da ostvarite baš sve što želite. U nedelju ćemo zajedno praviti Vision board u cilju da kreiramo svoje idelano leto. Zatvorite oči, zamislite želju i probudite kreativnost!

Koliki značaj začini imaju na naše telo i vitalnost, otkriće nam Jelena Malenović (Začini&Sunce), a saznaćete i kako izgleda izrada začinskih soli. Ukoliko vas interesuje biljna ishrana, želite da promenite svoje navike ili je ovaj način ishrane vaš živortni izbor, imaćete priliku da se konsultujete i dobijete savet od Dušice Tomić (Ahimska vege kuhinja).

 

Sensa & Mercator vikend može biti vaša opuštajuća priprema za čaroliju i radost leta - dođite da stres pretvorimo u apsolutnu harmoniju i sreću koju zaista zaslužujete!

 

Ceo program sa satnicom radionica pogledajte ispod!

 

Merkator/Promo
foto: Promo

 

makonda-tracker