Rođendanska nedelja u klubu Magacin

0
Klub Magacin slavi rođendan cele naredne nedelje, tako da će za tu priliku u najpopularnijem gradskom klubu nastupiti vrsni muzičari.

U sredu, 1.februara nastupa jedan od najboljih klupskih bendova svih vremena OK bend koji je slavu stekao hitovima poput: Volele il ne volele, Oko mene lete svi, Moja rano, A u međuvremenu, Dođi ako ti je stalo i mnogim drugim. Njihove pesme su neizbežne na mnogim zabavama, a na početku rođendanskog slavlja u Magacinu biće odličan početak za dane koji predstoje.

U petak, 3.februara u Magacinu nastupa DJ Sander Van Doorn, njegovo kraljevsko visočanstvo elektro zvuka kako ga nazivaju širom sveta. Jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva, Sander Van Doorn (Holandija) nastupiće prvi put ove godine u Beogradu, u sklopu svoje promotivne turneje Eleven 11,  u najpopularnijem klubu Magacin, na rođendanskoj žurci koju organizuje ovaj prestižni gradski klub.

 

Tom prilikom, Sander Van Doorn će promovisati i svoj poslednji projekat po kome je  nazvana turneja, Eleven 11 na kome sa nalaze hitovi:  Love is Darkness, Koko i Timezone, kao i potpuno nove pesme koje je radio sa poznatim imenima elektro scene poput slavnih Laidback Luke, Adrian Lux, Sidney Samson i Nadia Ali.

U subotu, 4.februara najbolji DJ-evi Beograda i najlepše žene grada naći će se na jednom mestu – u klubu Magacin, jer se održava velika Maxim žurka. Kvalitetna muzika, najveći hitovi i prelepe žene na jednom mestu učiniće da atmosfera na kraju rođendanske nedelje bude uzavrela.

 

Ulaz za sva tri događaja je besplatan, ali su rezervacije obavezne. Telefon za rezervacije je 060 30 30 100

makonda-tracker