da li ste znali?

VOLIŠ DA FOTKAŠ? Iskoristi priliku da osvojiš jednu od VREDNIH NAGRADA na Starogradskoj zimi

0

Sve što treba da uradite je da kreativnost prepustite mašti, napravite što originalniju fotografiju i pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije koju možete instalirati OVDE.

foto: Promo
foto: Promo

Prethodnih nedelja posetioci Starogradske zime uverili su se da je Park vojvode Vuka mesto sjajnog provoda i neverovatne praznične čarolije. Pored raznovrsnog programa, vruhnske hrane i pića, svi građani koji posete Starogradsku zimu imaju priliku da osvoje i vredne nagrade!

 

Za sve kreativce i ljubitelje dobre fotografije, imamo sjajno iznenađenje- reč je o foto konkursu s temom “Starogradska zima iz Mondo ugla” u kom mogu  da učestvuju svi posetioci manifestacije Starogradska zima i korisnici Mondo aplikacije. 

 

Sve što treba da uradite je da kreativnost prepustite mašti, napravite što originalniju fotografiju i pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije koju možete instalirati OVDE

 

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

 

1. mesto: Televizor 50" (127 cm)

2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.

3. mesto: De Pante Socks box

 

1 / 5 Foto: Promo

 

Posetite Mondo kućicu u Parku vojvode Vuka, gde će vam Mondo promoteri na licu mesta objasniti kako da učestvujete u foto konkursu.

 

Dobitnici će biti proglašeni 23. januara putem objave na Mondo portalu, kao i putem i-mejl adrese samog učesnika. Učešće na Konkursu je besplatno i u njemu mogu učestvovati svi posetioci Mondo aplikacije koji dostave svoju fotografiju i prihvate pravila Konkursa.

 

Starogradska zima čeka da je upotpunite svojim prisustvom, zato trk u Park vojvode Vuka i prepustite mnogobrojnim iznenađenjima i vrednim nagradama!

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

makonda-tracker