dođite i uživajte

MUZIČKA RADIONICA, DEČIJE PREDSTAVE, ŽURKA NA ZIMSKOM ŠANKU: Uhvatite najmilije za ruku i pravac Starogradska zima

0

Svi koji su ove zime posetili park vojvode Vuka, uverili su se da ove zime upravo to mesto na kom se širi pozitivna energija, praznična atmosfera i dobar provod

foto: Promo
foto: Promo


 

Zakoračili smo u novu, 2022. godinu i proslavljamo najradosniji praznik Božić u dobrom društvu i raspoloženju! U skladu s tim, imamo sjajan predlog za vas - pravac Starogradska zima gde vas čeka bogat program ovog vikenda.

Starogradska zima
foto: Promo

U subotu, 8. januara od 11 časova kreće zagrevanje uz Rock&Roll i hitove Naxi radija, a od 12 časova klinci i klinceze imaće priliku da uživaju u koncertu “Čarobna frula”. Ubrzo nakon toga, u 14 časova na programu je predstava “Uspavana lepotica u novogodišnjoj noći”, a od 17 časova mališani će se družiti s Deda Mrazom i uživati u prazničnim čarolijama. Svi koji vole super đusku uz muziku moći će to da učine od 19 sati jer tada krećemo s muzičkim prazničnim programom. Pored toga, u Muzeju primenjenih umetnosti od 13 časova imaćete priliku da učestvujete u porodičnoj radionici za izradu ukrasa za jelku Dečijeg kulturnog centra Beograd.

Starogradska zima
foto: Promo

 

S obzirom na to da je nedelja dan za odmor, tako je i 9. januara u Parku vojvode Vuka od 11 časova na programu Sunday relax day, a od 14 časova najmlađi posetioci Starogradske zime imaće priliku da pogledaju predstavu “Čarobno putovanje sa Deda Mrazom”. Ipak, to nije sve kada je reč o programu za najmlađe, jer od 12 do 13 časova u Muzeju primenjenih umetnosti organizovana je muzička radionica za decu “Zvečkalica”. Od 18 sati sledi sjajna žurka na zimskom šanku, a za hitove koji nas neće držati u mestu pobrinuo se Naxi radio.

Starogradska zima
foto: Promo

Pored raznovrsnog kreativnog programa, svi posetioci Starogradske zime imaju priliku da uživaju u omiljenom piću i ukusnim gastro specijalitetima. Zimski šank i gastro kućice u svojoj ponudi imaju raznolike napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja, te tako nema sumnje da ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene koje ćete dugo pamtiti.

Starogradska zima
foto: Promo

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Starogradska zima
foto: Promo

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Starogradska zima
foto: Promo

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

1 / 4 Foto: Promo
makonda-tracker