okušajte sreću

VOLIŠ DA FOTKAŠ I IMAŠ DOBRU MOĆ ZAPAŽANJA? Prepusti se kreativnosti i učestvuj u trci za osvajanje vrednih nagrada

0

Starogradska zima nastavlja da beleži brojne uspomene posetiocima, a svi ljubitelji dobre fotografije mogu da učestvuju u foto konkursu i osvoje vredne nagrade!

foto: Promo
foto: Promo

Ušli smo u 2022. godinu, a decembar ćemo definitivno pamtiti po Starogradskoj zimi, koja je već uveliko glavna atrakcija u Parku vojvode Vuka. Tim duhom nastavljamo i u januaru, a pored dobrog provoda, nezaboravne atmosfere i brojnih aktivnosti, novogodišnji program je pripremio i razne zanimljivosti za sve one koji su takmičarskog duha.

 

Ukoliko voliš dobru fotku, zapažaš detalje, kreativan si i misliš da je tvoj ugao gledanja poseban, onda je foto konkurs pod nazivom “Starogradska zima iz Mondo ugla” prava stvar za tebe! Pravila su jednostavna, a sve što je potrebno jesu tvoj dolazak u Park vojvode Vuka i instalirana Mondo aplikacija na tvom telefonu.

 

Poseti Starogradsku zimu i do 20. januara, napravi jedinstvenu i kreativnu fotografiju novogodišnjeg programa iz svog ugla, a potom na Mondo aplikaciji pristupi kategoriji pod nazivom “Starogradska zima”.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Urađenim koracima stižeš do formulara za prijavu i na taj način započinješ svoje učešće u osvajanju super nagrada. Tri pobedničke fotografije osvajaju:

 

1. mesto: televizor

2. mesto: ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22

3. mesto: De Pante Socks box

 

Ne zaboravi da svaki učesnik može poslati samo jednu fotografiju, a dobitnici će biti proglašeni 23. januara putem objave na Mondo portalu, kao i putem e-mail adresa pobednika. O samom uručenju nagrada dobitnici će biti naknadno obavešteni.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Foto-aparat u ruke, zabeleži magičnu čaroliju Beograda i najlepše trenutke novogodišnjeg programa! Neka ti 2022. godina počne nagradom za tvoj talenat i trud. Ko to ne bi voleo?

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

1 / 8 Foto: Promo

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Hauwei, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

makonda-tracker