program

OVOG VIKENDA PRAVAC STAROGRADSKA ZIMA! Čeka vas sjajna muzika i program za mališane, ali to nije sve

0

Starogradska zima prethodnih dana bila je mesto okupljanja za sve generacije, a širenje pozitivne energije, praznične atmosfere i dobrog provoda zagarantovani su i ovog vikenda.

foto: Promo
foto: Promo

Zakoračite u novu, 2022. godinu u dobrom društvu i raspoloženju! Mi vam predlažemo da to učinite s vašim najmilijima u Parku vojvode Vuka, u subotu 01. januara na zimskom šanku. Sjajni hitovi za koje je zadužen Naxi radio garantuje dobru atmosferu i đuskanje od 11 pa sve do 19 časova.

 

Od 13 časova sledi praznično družanje s mališanima, dok od 17 časova očekujemo Deda Mraza i njegovu pomoćnicu s kojima će najmlađi moći da se zabavljaju sve do 19 časova. Nakon toga sledi muzički program koji garantuje dobar provod i još bolje raspoloženje.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Nedelju, 2. januar nastavljamo u istom maniru! Zagrevanje na zimskom šanku uz omilneno piće i vrhunsku muziku rezervisano je od 11 do 19 časova, dok od 13 sati sledi zabava za mališane. Nakon 17 časova družimo se s Deda Mrazom, a onda ćemo se svi sjajno zabaviti na Zimskom šanku uz muziku 80-ih koja je na programu od 19 sati.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana. Pored raznovrsnog programa, posetioci Starogradske zime imaju priliku da uživaju u svom omiljenom piću i gastro specijalitetima.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Zimski šank i Gastro kućice u svojoj ponudi imaju vrhunske napitke i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h. Dakle, uz dobro piće, sjajno društvo, odličan izbor muzike, fenomenalan provod i još mnogo iznenađenja koja vas tek čekaju, garantujemo, da će vam ova beogradska zima ostati u najlepšem sećanju.

 

Ali, to nije sve! Ukoliko ste takmičarskog duha, ne propustite učešće u foto konkursu sa temom “Starogradska zima iz Mondo ugla”. Ukoliko želite da pored popunjavanja foto albuma osvojite i vredne nagrade koje će vam zauvek čuvati uspomene, potrebno je da napravite što originalniju fotografiju.

 

Kroz objektiv nam pokažite čaroliju iz Parka vojvode Vuka, najlepša mesta, najuzbudljivije trenutke, uživanje u programu sa najmlađima, posebne dekorativne eksponate poput omiljenog fiće, jelke i novogodišnjih ukrasa.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije koju možete instalirati OVDE.

 

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

 

1. mesto: Televizor 50" (127 cm)

 

2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.

 

3. mesto: De Pante Socks box

 

Starogradska zima
foto: Promo

Dobitnici će biti proglašeni 23. januara putem objave na Mondo portalu, kao i putem i-mejl adrese samog učesnika. Učešće na Konkursu je besplatno i u njemu mogu učestvovati svi posetioci Mondo aplikacije koji dostave svoju fotografiju i prihvate pravila Konkursa.

 

Starogradska zima čeka da je upotpunite svojim prisustvom, zato trk u Park vojvode Vuka i prepustite se čarima novogodišnjih praznika, mnogobrojnim iznenađenjima i vrednim nagradama!

 

Starogradska zima
foto: Promo

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 



 

makonda-tracker