praznična atmosfera

OD NAJLEPŠIH BALADA, DO SPOJA MODERNOG I TRADICIONALNOG: Iza nas je još jedan vikend za pamćenje na Starogradskoj zimi

0

Ovog vikenda na Starogradskoj zimi posetioci su mogli da uživaju u sjajnim koncertima Sergeja Ćetkovića i Balkanike, ali u u raznim drugim aktivnostima.

foto: Promo
foto: Promo

Iza nas je još jedan sjajan vikend na Starogradskoj zimi, a Topličin venas orio se od dobre zabave, smeha, najboljih pesama i sjajnog provoda za sve generacije.

 

Najpre je u petak uveče nastupio fantastični Sergej Ćetković čiji su hitovi poput “Znaj da moja si”, “Prsten na sto”, “Pogledi u tami”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnogi drugi, ugrejali srca svih posetilaca. Sve generacije uživale se u sjajnom provodu i kvalitetnoj muzici, a njihova nasmejana lica govorila su više od hiljadu reči.

 

Starogradska zima, starogradska zima
foto: Promo

S druge strane najmlađi posetioci najpre su se družili sa Deda Mrazom, a potom im se pridružila i Ledena kraljica koja je na Starogradsku zimu stigla na štulama na iznenađenje svih prisutnih.

 

Starogradska zima, starogradska zima
foto: Promo

 

Starogradska zima od samog početka je mesto gde se može naći za svakog po nešto, te su posetioci mogli da uživaju i u jazz notama pijaniste Bojana Cvetkovića, ali i u modernim zvucima za koje je bio zadužen DJ Tic.

 

 

Subotu smo nastavili u istom maniru - dobrom zabavom i još boljom energijom za koju je bila zadužena Balkanika. Starim i novim hitovima oduševili su ljubitelje etno zvuka, a gromki aplauzi i ovacije najbolji su pokazatelj da su muzičari zaista priredili publici veče za pamćenje.

 

Starogradska zima, starogradska zima
foto: Promo

S druge strane, i za mališane je organizovan sjajan provod. Starogradska zima ne može da prođe bez Deda Mraza i junaka iz omiljenih bajki, a naši najmlađi posetioci imali su priliku i da pogledaju dečije predstave. Mladi su tokom celog dana mogli da đuskaju uz najbolje hitove 90-ih za koje se pobrinuo Naxi radio, a pored raznovrsnog muzičkog i kreativnog programa na Topličinom vencu, posetioci su uživali i u hrani i piću iz najboljih beogradskih restorana koji su svoje mesto pronašli u gastro kućicama koje su preko noći postale omiljene.

 

Starogradska zima, starogradska zima
foto: Promo

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana.

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Starogradska zima, starogradska zima
foto: Promo

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

makonda-tracker