sjajna atmosfera

VEČE PREPUNO EMOCIJA: Koncert Sergeja Ćetkovića na Starogradskoj zimi o kom ne prestaje da se priča

0

Sjajnu zabavu na Starogradskoj zimi sinoć je priredio Sergej Ćetković!

Park vojvode Vuka u petak uveče bio je ispunjen sjajnom atmosferom i pozitivnom energijom. Jedan od najpopularnijih i najkvalitenijih pop pevača Sergej Ćetković održao je obećanje i priredio koncert za pamćenje u kom su uživali brojni posetioce Starogradske zime.

foto: Promo
foto: Promo

Topličinim vencem odzvanjali su hitovi “Znaj da moja si”, “Prsten na sto”, “Pogledi u tami”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnogi drugi koje je publika uglas pevala zajedno sa Sergejom. Sve generacije uživale se u sjajnom provodu i kvalitetnoj muzici, a njihova nasmejana lica govorila su više od hiljadu reči.

 

 

Klinci i klinceze imali su priliku da se zabave i druže sa Deda Mrazom, ali i Ledenom kraljicom koja je na Starogradsku zimu stigla na štulama. Posetioci su takođe uživali i u Jazz koncertu pijaniste Bojana Cvetkovića, ali i u modernim zvucima za koje je bio zadužen DJ Tic.

 

1 / 7 Foto: Promo

 

Nastavljamo u istom maniru - s dobrom zabavom i sjajnom energijom. Dođite i danas na Starogradsku zimu da đuskamo uz muziku 90-ih za koju se pobrinuo Naxi radio. Povedite najmlađe da se druže sa Diznijevim junacima, Deda Mrazom, ali i da uživaju u dečijim predstavama. Za ljubitelje etno zvuka od 20:30 h sledi muzički koncert grupe Balkanika. Balkanika čija je muzika spoj tradicionalnog i modernog zvuka prirediće sjajno veče svim posetiocima Parka vojvode Vuka.

 

 

Pored sjajnih aktivnosti za najmlađe, u Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi radionica za sve uzraste. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema biće samo neki od izbora u ponudi. Pored toga, u Parku vojvode Vuka čeka vas deset gastro kućica najboljih restorana Beograda, kao i specijalni zimski bar u kom ćete moći da uživate u svom omiljenom napitku.

 

 

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

makonda-tracker