ne propustite danas!

KONCERT SERGEJA ĆETKOVIĆA ZA PAMĆENJE: Čeka vas nezaboravan provod uz najlepše balade samo na Starogradskoj zimi

0

Danas, 24. decembra Sergej Ćetković održaće koncert za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka i romantičnih pesama u sklopu manifestacije Starogradska zima, u Parku vojvode Vuka.

foto: promo
foto: promo

Za savršen kraj radne nedelje u Parku vojvode Vuka, večeras, 24. decembra sa početkom u 21 čas očekuje vas spektakularni koncert jednog od najlepših muških vokala sa ovih prostora  Sergeja Ćetkovića.

 

Generalna proba jednog najpopularnijih i najkvalitetnijih pop pevača u regionu prošla je veoma zapaženo od strane prolaznika koji nisu mogli da odole da se ne svrate u Park vojvode Vuka.

 

Sergej Ćetković ne krije da je uzbuđen što će se nakon dva uspešna koncerta, po treći put družiti sa beogradskom publikom u Parku vojvode Vuka.

 

1 / 6 Foto: promo

 

"Vreme nas je poslužilo, večeras će biti lep koncert, lepo druženje u okviru lepe manifestacije i ideje za koje ja navijam da ih ima što više i da traju", rekao je Sergej i priznao da je u poslednje vreme eksperimetisao sa zvukom prativši trendove.

 

"Trudio sam se da kvalitet ostane isti i da ispričam što više ljubavnih priča", rekao je pevač i dodao da će večeras pevati hitove koje publika najviše voli.

 

"Spreman je repertoar, probrano je sve što publika najviše voli, a mnogi koji su propustili koncert u Kombak dvorani imaće prilike večeras da poslušaju svoje omiljene pesme", rekao je Sergej.

 

Na Starogradskoj zimi vas čeka uživanje u zimskom prazničnom koncertu jednog od najvećih imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima poput “Pogledi u tami”, “Kad bi htjela ti”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” zvuči veoma primamljivo, ali to nije sve!


 

Pored izvrsnog mužičkog programa, posetioci Starogradske zime imaće prilike da isprobaju specijalitete najboljih beogradskih restorana koji se nalaze u ponudi u okviru deset gastro kućica, ali i da uživaju u Zimskom baru u toplom čaju, vinu ili čokoladi, koji su otvoreni svakog radnog dana od 15 do 22 h, kao i vikendima od 11 do 23h.

 

Program Starogradske zime odvija se i u Muzeju primenjene umetnosti gde se održavaju različite kreativne i edukativne radionice za sve generacije! I zato ne gubite vreme, već pravac Topličin venac i uživajte sa mamom, tatom, sestrom, bratom, drugom, drugaricom ili partnerom u čarima novogodišnjeg programa specijalizovanog za sve uzraste!

 

Jedinstven muzički događaj za sve ljubitelje romantičnih pesama je savršena prilika za izlazak sa voljenom ili dragom osobom za uživanje u zajedničkim trenucima.

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

makonda-tracker