ne propustite starogradsku zimu

MONDO FIĆA MAMI OSMEHE, A FOTO KONKURS MOŽDA VAS ČEKA: Zbog ovoga ćete odmah poželeti da budete na Starogradskoj zimi

0

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka tek je počela, a brojna iznenađenja, aktivnosti i zanimljivosti koje slede, samo su razlog više da osetite pravi duh posebnog novogodišnjeg programa.

foto: promo
foto: promo

Park vojvode Vuka postao je mesto prave praznične čarolije i novogodišnje euforije. Koncerti popularnih muzičkih izvođača i DJ-eva, kreativne radionice i ukusna hrana bili su samo neki od razloga dolaska mnogobrojnih posetilaca, a njihovi osmesi rekli su više od hiljadu reči.

 

Starogradska zima odzvanjala je smehom i onih najmlađih, koji su imali priliku da uživaju u predstavama, druženju sa Deda Mrazom i kreativnim radionicima u kojima su se sjajno zabavili!

 

Ipak, oni stariji nisu mogli da sakriju oduševljenje Mondo fićom, koji je najviše pažnje privukao. Neodoljiv za fotkanje, u duhu starih vremena, fića je ukrao brojne poglede i mnogima ovekovečio ovu decembarsku uspomenu.

 

1 / 8 Foto: promo

 

Čak je i Ričards Sandoval, vlasnik poznatih “TORO Latin GastroBarova” u čitavom svetu, snimio fotografiju kraj Mondo fiće, a potom su mu se pridružili i ostali posetioci. Ne časite časa, okupite svoje najmilije i voljene i napravite najlepšu fotku kraj ovog crvenog lepotana i uverite se u moć njegovog osvajanja.

 

Da zanimljivih aktivnosti odraslima ne manjka, dokazuje i činjenica da je posebno organizovan novogodišnji program osmislio učestvovanje u foto konkursu s temom “Starogradska zima iz Mondo ugla”.

 

Za početak potrebno je da ispunite samo dva uslova: instalirate Mondo aplikaciju i posetite Starogradsku zimu, a sve ostalo je na vama.

 

Napravite jedinstvenu i kreativnu fotografiju Starogradske zime po sopstvenom izboru, pristupite istoimenoj kategoriji na Mondo aplikaciji, a ona će vas direktno odvesti na formular za prijavu. Uz samo par klikova započeli ste svoje učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada:

 

1. mesto: Televizor

2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/2022

 

3. mesto: De Pante Socks box

 

Dobitnici će biti proglašeni 23. januara putem objave na Mondo portalu, kao i putem i-mejl adrese samog učesnika. Učešće na Konkursu je besplatno i u njemu mogu učestvovati svi posetioci Mondo aplikacije koji dostave svoju fotografiju i prihvate pravila Konkursa.

 

Starogradska zima čeka da je upotpunite svojim prisustvom, zato trk u Park vojvode Vuka i prepustite se čarima novogodišnjih praznika i mnogobrojnim iznenađenjima!

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.


Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

makonda-tracker