lepe vesti

NAJLEPŠE BALADE SAMO NA STAROGRADSKOJ ZIMI: Sergej Ćetković vam sprema nezaboravan provod u Parku vojvode Vuka

0

U sklopu manifestacije Starogradska zima, u Parku vojvode Vuka, u petak, 24. decembra Sergej Ćetković održaće sjajan koncert za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka i romantičnih pesama.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon fenomenalnog provoda uz Lexington bend, Igora Simića, Leontinu i hor “Čarolija” i domaće DJ-eve, Starogradska zima nastvalja sa širenjem pozitivne energije i praznične atmosfere.

 

Prethodnih dana posetioci Starogradske zime uverili su se da je Park vojvode Vuka mesto sjajnog provoda, a već u petak, 24. decembra uživaćemo u muzici jednog od najpopularnijih i najkvalitetnijih pop pevača u regionu, Sergeja Ćetkovića.

 

Jedinstven muzički događaj za sve ljubitelje romantičnih pesama rezervisan je za petak, a Sergej najavljuje veče puno emocija i sjajnog raspoloženja. Dođite da zajedno uživamo u hitovima kao što su “Pogledi u tami”, “Kad bi htjela ti”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnoge druge.

 

 

Pored toga što će nas 24. Decembra zabavljati Sergej Ćetković, posetioci Starogradske zime imaće priliku da uživaju u Zimskom baru u toplom čaju, vinu ili čokoladu, ali i u ukusima specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica svaki radni dan od 15 do 22h, kao i vikendom od 11 do 23h.

 

Starogradska zima
foto: Promo

I zato ne gubite vreme, već pravac Topličin venac i prepustite se čarima novogodišnjeg duha. Posetite danas, ali i narednih dana Park vojvode Vuka i budite deo Starogradske zime koja je spremila brojna iznenađenja i kreativan sadržaj za sve generacije. Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Starogradska zima
foto: Promo

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

makonda-tracker