potraga za odgovorima

Pozivamo vas na NatGeo konferenciju - VODA, VAZDUH, ENERGIJA: Zajedno možemo više!

0

U petak, 3. decembra u okviru platforme ŽUTI OKVIR koju je pokrenuo magazin National Geographic Srbija, održaće se konferencija VODA, VAZDUH, ENERGIJA: Zajedno možemo više!

foto:  ŽUTI OKVIR 2021
foto: ŽUTI OKVIR 2021

U skladu sa vrednostima brenda i u skladu sa misijom da inspirišemo čovečanstvo na brigu o Zemlji i njenim stanovnicima, National Geographic Srbija početkom godine, pokrenuo je platformu ŽUTI OKVIR 2021, sa ciljem da se podigne svest o značaju očuvanja životne sredine kroz tri ključne teme: VODU, VAZDUH i ENERGIJU.

 

Putem časopisa i portala, na platformi posvećenoj očuvanju životne sredine i održivim izvorima energije tokom čitave godine smo informisali ali i postavljali pitanja i pokretali diskusije na aktuelne teme koje se tiču klimatskih promena i posledica koje one imaju na životnu sredinu, a koje se tiču naših centralnih tema.

 

Odgovore na ključna pitanja koja se tiču VODE, VAZDUHA i ENERGIJE u kontekstu zaštite životne sredine i usporavanja klimatskih promena, potražićemo zajedno - kroz tri panela - na konferenciji VODA, VAZDUH, ENERGIJA: Zajedno možemo više, u petak, 3. decembra u Muzeju nauke i tehnike, i uživo na sajtu i zvaničnim društvenim mrežama National Geographic Magazine Srbija, sa početkom u 11 časova.

 

Projekat podržali: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, JP "Srbijašume", JP "Srbijagas", NESTLÉ, VODAVODA i Head&Shoulders.

 

makonda-tracker