Katarina Vučetić u akciji za bezbedniju vožnju

0
Poznata manekenka Katarina Vučetić učestvovala je u društveno odgovornoj akciji Apatinske pivare Kad pijem – ne vozim i kao VIP policajka na originalan način animirala posetioce koncerta Hladnog piva da budu odgovorni prema sebi i drugima, apelujući na odgovor

Patrolirajući parkingom Hale sportova u periodu od 20 do 22 časa, bivša Survivorka Katarina Vučetić pozivala je vozače da dodatno provere da li su pod dejstvom alkohola pre nego što sednu za volan, tako što su se oprobali u igrici vožnje automobila na mobilnom telefonu. Sve koji su uspešno odigrali igricu Katarina Vučetić obradovala je posebim poklonima sa znakom Kad pijem – ne vozim, dok je manje uspešnima ova VIP inspektorka omogućila bezbedan povratak kući davanjem vaučera za sa popustom na taksi vožnju Beogradskim taksijem.

 - Uvek se trudim da podržim sve akcije koje su društveno odgovornog karaktera. Drago mi je da sam deo kampanje Kad pijem – ne vozim! jer na taj način skrećemo pažnju građanima na rizike kombinovanja pića i vožnje. Drago mi je da u Srbiji postoje akcije ovog tipa jer na taj način podstičemo građane da budu odgovorni prema sebi i drugima – rekla je Katarina Vučetić.

 

VIP patrola predvođena Katarinom Vučetić je podsticanjem građana da učestvuju u akciji Otključaj svoj auto, u okviru koje se kartonskim ključem zaključava točak automobila, a zatim se vozači pozivaju na igranje igrice da bi svoj auto oslobodili, na simboličan način skrenula pažnju vozačima na značaj odgovornog konzumiranja alkohola.

 

Već četvrtu godinu za redom Apatinska pivara, u saradnji sa MUP-om  Republike Srbije, uspešno sprovodi akciju Kad pijem – ne vozim!, prateći  velike muzičke događaje kao što su Beer Fest ili Dragačevski sabor trubača u Guči. Pored toga, Apatinska pivara od 2008. godine sprovodi nacionalnu TV i bilbord kampanju posvećenu odgovornoj konzumaciji, donirala je 10 alkometara najnovije generacije Upravi Saobraćajne policije i organizovala Kad pijem – ne vozim VIP patrole tokom najposećenijih muzičkih događaja.

makonda-tracker