Jovana Janković i Srđan Predojević na otvaranju Ušće Štark Čarobni grad

0
Uz tek pristiglog Deda Mraza iz severnih krajeva, neodoljive samba numere, vatromet, pregršt novogodišnjih poklona i želja ispod najlepše jelke u gradu, UŠĆE Shopping Centar pretvoren je u UŠĆE Štark Čarobni grad koji će biti otvoren do 15. januara. Vesela pov

Ušće Štark Čarobni grad je novogodišnji i božićni poklon svim građanima koji uživaju u prazničnoj atmosferi i trajaće do 15. januara. Posetioci će moći da prošetaju Božićnim selom, pošalju novogodišnje poruke i čestitke na Trgu najlepših želja, uživaju u klizalištu, posete izložbu u Deda Mrazovom muzeju ili gledaju crtaće u 3D bioskopčiću.

Za mališane su u planu dnevne posete uz njihovo učešće u Deda Mrazovim kreativnim radionicama. Za sve koji posete UŠĆE SC svakog vikenda bića organizovana škola klizanja, dok će prazničnu atmosferu dodatno uveseliti hor Viva Vox koji će nastupiti u centralnom holu šoping centra 17. decembra. Makao bend zabavljaće posetioce 24. decembra, kada je na programu i revijalno klizanje i maskenbal na ledu.

- UŠĆE Štark Čarobni grad je zamišljen kao grad iz mašte i bajke, koji će u narednih mesec i po dana svima nama doneti puno zabave. Trudili smo se da osmislimo brojne aktivnosti, kako bi ovde svako našao ono što ga interesuje. UŠĆE Shopping Center čvrsto veruje i uvek se zalaže za tradicionalne porodične vrednosti, te su brojne aktivnosti osmišljene za decu i njihove roditelje. Uvek se posebno posvećujemo deci i kroz bogat program tokom cele godine podstičemo njihovu kreativnost i maštovitost, a ujedno ih i edukujemo. Sve postavke i aktivacije u Čarobnom gradu su besplatne i poklon svim građanima Beograda i Srbije za Novu Godinu i Božić - rekla je Tijana Vujović, generalni direktor Confluence Property Management-a, firme koja upravlja UŠĆE Shopping Centrom.

Posebno mesto u ovom gradu rezervisano je za Prodavnicu osmeha gde će biti prodavane, za simbolične iznose, čestitke i ukrasi koje su izradila deca, a skupljena sredstva biće donirana UNICEF-ovom projektu Škola bez nasilja.

- Za nas novogodišnje želje imaju poseban značaj. One se prenose čestitkama koje znače život za decu širom sveta. Tokom proteklih 60 godina poslato je preko 100 miliona UNICEF čestitki koje su obradovale ne samo one koji ih primaju, već i decu za koju su one predstavljale direktnu pomoć. Veliko nam je zadovoljstvo što ove godine učestvujemo u novogodišnjoj čaroliji koju je priredio UŠĆE šoping centar. Ono što ovu bajku čini posebnom je to što to što ćemo iz nje izvući vredne poruke o solidarnosti, kreativnosti, timskom duhu, plemenitom cilju. Time ova novogodišnja čarolija postaje stvarnost i nastavlja da živi i nakon praznika i seli se u škole koje će se priključiti mreži Škola bez nasilja zahvaljujući donacijama koje prikupimo u ovom čarobnom gradu - rekla je Vesna Savić, predstavnica Unicef-a.

Svi sugrađani koji uživaju u pričama o belobradom deki, irvasima i vilenjacima, praznicima, čaroliji kupovine i darovanja poklona, u Čarobnom gradu moći će da se slikaju sa Deda Mrazom ispred novogodišnje jelke i u posebno dizajniranoj fotelji požele svoju želju na mestu gde se snovi ostvaruju.

 

makonda-tracker