Poznati na nastupu Stereo Palme u Stefan Braunu

0
Jedan od najtraženijih di-džej tandema današnjice, Stereo Palma, nastupili su u popularnom beogradskom klubu Mr. Stefan Braun u okviru VIP humanitarnog ponedeljka i napravili žurku za pamćenje

Mađarski elektro dvojac zabavljao je brojne posetioce kluba do ranih jutarnjih časova, a najveselije je svakako bilo kada su zavrteli svoje popularne remikse stvari Lick it, Cada Vez, Dreaming, Miami Bitch.


Di-džejevi su sve vreme dobro provodili u društvu Beatshakers-a, beogradskog di-džej dvojca, koji su u šanku zajedno sa Vladom Stanojevićem, Jadrankom Barjaktarević i Marinom Kotevski pomogli u prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije. Humanitarnu akciju su podržali i poznati voditelj Dragan Marinković Maca, kao i stalni gost kluba, reper Gru.

Osim toga, održana je i humanitarna licitacija potpisanog dresa, Zvezdinog fudbalera Uroša Ćosića, a posetioci lebdećeg kluba su na pravi način demonstrirali svoju humanu stranu, i licitirali dres na 25.000 dinara.

Tokom novembra meseca prikupljaće se novac kako bi se pomoglo Radi Simić, mladoj ženi iz Šapca, koja se već 5 godina bori protiv invazivnog karcinoma. Budući da nema nikakva primanja, neophodna joj je pomoć za nabavku lekova. 

 

makonda-tracker