Muzička radionica Mari Mari otvorila sedmi Kids Fest

0
U ponedeljak, 17. oktobra u Domu Sindikata, popularna pevacica Mari Mari je zajedno sa decom iz svoje Muzičke radionice zvanično otvorila sedmi po redu Kids Fest

Deca su otpevala popularnu Novogodišnju pesmu za koju je prosle godine snimljen i televizijski spot, kao i numeru pod nazivom Ko će da me voli.

Muzička radionica Mari Mari ove godine proslavlja i svoj prvi rođendan. Mnogobrojnim javnim nastupima i velikim brojem polaznika, ova muzička radionica postaje najpopularnija školica koja se bavi potpunim decjim opismenjavanjem ali i razvojem i socijalizacijom dece od njihove četvrte godine, na celu sa muzičkim pedagogom Marijom Marić-Marković.

- Veoma mi je drago sto Muzička radionica Mari Mari prisustvuje ovako lepim dečijim manifestacijama. Raduje me i to što organizatori u sve većem broju žele da upravo mi zvanično otvorimo njihove događaje i to na najbolji mogući način za decu - pesmom – izjavila je Mari Mari.

Manifestacija Kids fest se od 17. do 23. oktobra održava u Beogradu i Novom Sadu. U Beogradu pozornica najboljih filmskih ostvarenja za decu su bioskopi Dvorana Doma sindikata, Roda Cineplex, Multiplex Kolosej i Ster Cinemas. U Novom Sadu pozornica Kids festa je Arena Cineplex.

Na ovogodišnjem Dečijem filmskom festivalu gledaoce i gledateljke očekuje 12 filmskih premijera iz raznih zemalja, među kojima su i najbolja 3D ostvarenja. Najveći broj ostvarenja iz programa biće sinhronizovan na srpski jezik.

Osim filmskog programa, deo KIDS FESTA su i mnogobrojne zabavne i edukativne radionice, koje se od 17. do 21. oktobra održavaju u holu Doma sindikata. Držeći korak sa aktuelnim temama i izazovima sa kojima se suočavaju deca i mladi, Kids fest u saradnji sa Fondom B92 i Save the Children Norway organizuje radionicu bezbednog korišćenja Interneta.  Dečaci i devojčice će imati priliku da se oprobaju na igračkim kozolama WII i KINETIC i kreirajući virtuelne profile nauče kako da bezbedno koriste Internet.

makonda-tracker