zabeležite lepe trenutke

Savršen dan uz Barcaffè&GO

0

Šta vaša jutra i trenutke opuštanja čini ugodnim? Sigurni smo da je jedan od razloga za to i kvalitetna kafa koja “začini” svaki naš dan. Nemate vremena da je skuvate? Nemate opravdanje, jer je Barcaffè&GO sada na putu do vašeg posla, ali i na dohvat ruke kada putujete.

foto: promo
foto: promo

Mnogi od vas će ovoga leta istraživati lepote Srbije. Kada se umorite, nemojte zaboraviti da zastanete i uživate u jednoj od najboljih espresso mešavina. Ako volite nešto kremastije teksture kafe, ovaj brend će vas obradovati espresso napicima sa mlečnom kremom, kao što su cappuccino, latte macchiato, kafa sa mlekom, ali i cappuccino sa čokoladom ili irish cappuccino. Već sama priprema napitka u izabranoj čaši povešće vas na pravo putovanje uz kafu.

 

foto: promo

Svaki napitak je pripremljen od sveže mlevenih zrna kafe u kojima se prepliću medene note sa ukusom čokolade i prijatno zaokružene voćno-cvetne arome. Pored raznovrsnih napitaka od kafe, na raspolaganju su vam i različite veličine čaša. Izabranu kafu možete da zasladite prema svom ukusu, kao i da je ukrasite cimetom ili posipom od vanile ili čokolade.

 

A da bi svi ti trenuci bili još lepši, Barcaffè&GO je inspiraciju za čaše dobio iz poruka koje će svima izmamiti osmeh na lice. Zbog toga, ne čekajte da vam se lepi trenuci dese. Krenite na put i stvarajte ih. Za početak, zabeležite lepe trenutke uz Barcaffè&GO kafu i podelite ih sa nama na zvaničnom sajtu. One najkreativnije očekuju lepe nagrade, kao što su bežične slušalice ili iPhone 11 Pro, 256 GB, koji će osvojiti dobitnik glavne nagrade.

 

foto: promo

 

makonda-tracker