PRVA oštro krenula u novu sezonu!

0
Kroz scenski spektakl, muzičke numere i vrhunske vizuelne efekte sinoć je predstavljen bogat programski sadržaj Prve srpske televizije

Šou prezentacija u jedinstvenoj scenografiji odigrala se na sceni otmenog zdanja pozorišta Madlenianum pred brojnim uvaženim gostima, prijateljima i partnerima TV Prve.

U ulozi voditelja manifestacije bio je Ivan Ivanović koji je proveo publiku kroz stare i nove projekte Prve, dok su na scenu izlazila dobro znana, ali i nova lica ove televizije.

Predstavljanju šeme prisustvovao je veliki broj poznatih lica Srđan Šaper, Jelena Krstović, Milica Marković, Srđan Dragojević, Nikola Kojo, Lena Bogdanović, Marko Živić, Goran Stamenković, Nenad Okanović, Nenad Radosavljević, Ivana Stanković kao i brojni saradnici i prijatelji kuće.

Gosti Prve uživali su u živom nastupu Lene Kovačević dok je Vlado Georgiev upriličio za kraj mini koncert tokom kojeg su prisutne sa bine pozdravila TV lica Prve.

Prvi na startu bio je Milan Kalinić, najavljen kao čovek u svilenim gaćicama, koji je atraktivnom numerom I need a hero sa igračicama najavio svoj novi šou Izađi na crtu, a potom je izveo dobrovoljca koji je imao hrabrosti da sa njim odmeri snagu. Zadatak ih je odveo izvan Madlenianuma, a uz povremena uključenja publika je ispratila prvi javni dvoboj Kalinića i njegovog izazivača – penjanje uz Gardoš kulu.

Celo takmičenje prenosio je Andrija Milošević koji će u novoj sezoni Prve imati dvostruku voditeljsku ulogu – Survivor i Prvi glas Srbije koji će voditi zajedno sa Marijom Kilibardom.

Projektima koji su prošle sezone osvojili gledaoce, a prate realne situacije i životne priče (Radna akcija, Domaćine, oženi se, Dođi na večeru, Paklena kuhinja) od jeseni će se pridružiti i novi formati Moje novo ja, emisija koja transformacijom fizičkog izgleda vraća poljuljano samopouzdanje očajnim ljudima i Finansijski konsultant, koji će nas uputiti u tajne racionalnog trošenja novca, upravljanja i projektovanja porodičnog budžeta.

Prva planira značajno ojačavanje Informativnog programa, smatrajući da je upravo ovaj segment ključan za kredibilitet televizije. Uz popularne formate Exploziv, Exkluziv, Galileo, Žarište, Dosije, na frekvencijama Prve startuje Piramida koju će u novom, savremenom ambijentu voditi Ljiljana Nestorović, dok će se priznati novinar, glavni i odgovorni urednik Politike Dragan Bujošević u svojoj emisiji  sa gostima analizirati sva aktuelna dešavanja. Bujošević je istakao da će njegovi gosti biti oni koji kreiraju javno mnjenje, glavni i odgovorni urednici, a sve sa ciljem da se iz različitih uglova sagledaju sva važna dešavanja oko nas.

Vesti Prve dobijaju i nove, dodatne termine. Pored sadašnjih termina  u 13:15 h i 19 h, o događajima u zemlji i svetu gledaoci će moći da se informišu u ranim jutarnjim satima u sklopu sasvim originalnog koncepta Jutarnjeg programa, kao i u kasnim večernjim satima.

Direktor programa Prve Dragan Nenadović najavio je preko 900 sati najboljeg inostranog filmskog i vrhunski serijski domaćí program. Akcenat u novoj programskoj šemi je na srpskim filmovima i serijama. Prva je spremila niz TV premijera, filmove Beli lavovi, Šišanje i apsolutnu premijeru domaćeg filma Vir. Poseban ekskluzivitet je jedan od filmova koji tek dolazi, a u režiji Srđana Dragojevića – film Parada.  

Domaći serijski program donosi pravu razonodu i zabavu, Pevaj brate i Žene sa Dedinja su dugoočekivane, humoristične priče domaće svakodnevnice! Ono što će svakako obradovati ljubitelje inostranog serijskog programa na Prvoj jeste istorijski spektakl - serija Sulejman Veličanstveni koja već vlada televizijama u preko osam zemalja. Priča o sultanu jedna je od najskupljih serija ikada snimljenih u Turskoj, a glavni glumac je Halit Ergent, nama dobro poznat kao Onur iz 1001 noći. Prva je gledaocima pripremila još sedam vrhunskih serija u ovom segmentu.

Gledaoce Prve očekuje i najbolji zabavni program. Uskoro počinje muzički spektakl Prvi glas Srbije, sa žirijem u sastavu Lena Kovačević, Saša Milošević Mare i Vlado Georgijev. Voditelji ovog svojevrsnog šoua, Marija Kilibarda i Andrija Milošević pokušali su na sceni da impresioniraju žiri svojim glasovnim mogućnostima ali im je žiri dao najniže ocene uz savet da se ipak pridržavaju onogo u čemu su najbolji, ulozi voditelja.

Dobre zabave na Prvoj nikad dosta te je tako najavljen i novi ciklus popularne emisije Srpski top model, najekstremnijeg rijalitija VIP Survivor, a u novu sezonu ulaze sa pokrićem raspričane Žene i najprovokativniji šou u Srbiji Veče sa Ivanom Ivanovićem startuje već 2. septembra .

U novoj sezoni Prva će i dalje prenositi vrhunske sportske događaje. Utakmice kluba Crvena zvezda i finalne mečeve svetskog teniskog asa Novaka Đokovića na US Openu. A posebno iznenađenje bila je nagradna igra za prisutne goste – voditeljka Aleksandra Gudelj izvukla je srećnog dobitnika koji će sa Prvom putovati na ovaj prestižni turnir!

makonda-tracker