Sutra počinje Summer3p festival

0
Na jedinstvenoj party lokaciji, Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću u četvrtak, 21. jula počinje deveti Summer3p festival tokom kojeg će u bogatstvu elektronske muzike posetioci moći da uživaju do 24. jula.

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih Kollektiv Turmstrasse (Nemačka), Slyde (Engleska), Mihai Popoviciu (Rumunija), Murko (Slovenija), Sex Shop Boys (Mađarska), Roby Deep (Slovenija), Dandy (Mađarska) i Danza Macabra (Slovenija).

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine Subotičani skreću pažnju na dve važne kampanje Stop nasilju! i Očistimo jezero Palić. Tokom festivala održaće se više radionica: Radionica reciklaže, Muzička radionica za decu, Ekološka i Audio radionica, kao i Likovna i Sportska radionica. Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi koje će biti održane krajem festivala.

Kompleti ulaznica za sva četiri dana Festivala još uvek se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1.050 dinara i online, putem njihove internet prezentacije www.eventim.rs. Dnevne karte, po ceni od 350 dinara prodavaće se od prvog dana Summer3pa na ulazu Termalnog bazena.

Satnicu Summer3p festivala pročitajte na njihovom zvaničnom sajtu www.summer3p.org.

makonda-tracker