Besplatan MTV koncert na Međunarodnoj nedelji studenata

0
Sajam država i MTV žurka na kojoj će publiku animirati Rob Garsa (Thievery Corporation), Filip Koen Solal (Gotan Project) i Marko Milićević Gramophonedzie biće održani u okviru ovogodišnjeg izdanja festivala International Student Week u Beogradu, u utorak 12.

MTV će drugu godinu za redom pokloniti svim ljubiteljima dobre muzike besplatan, letnji koncert. Rob Garsa, član grupe Thievery Corporation, Filip Koen Solal iz sastava Gotan Project i Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie održaće DJ nastupe za pamćenje među zidinama Kalemegdana. Ulaz na ovaj koncert je slobodan i održaće se u utorak, 12. jula od 20 časova, na terenima Košarkaškog kluba Partizan, Kalemegdan, dok će Sajam država početi u 18 časova.

Ovim događajem nastavlja se uspešna saradnja od prošle godine kada je MTV u okviru Internacionalne nedelje studenata u Beogradu takođe organizovao besplatan koncert na kojem je pred više od 15 000 posetilaca nastupilo čak šest izvođača iz regiona, među kojima su bili S.A.R.S., Negative i Kandžija.

Tereni KK Partizan će i ove godine ugostiti predstavnike 50 zemalja i sjajne izvođače koje će besplatno moći da čuju svi učesnici festivala International Student Week- ISWiB, koji se u Beogradu održava od 10. do 17. jula, ali i drugi zainteresovani ljubitelji dobre muzike.

makonda-tracker