Ivan Ivanović vodio Međunarodno takmičenje u kuvanju riblje čorbe i mini kajaku

0
Na Međunarodnom takmičenju u kuvanju riblje čorbe i mini kajaku u Novom Kneževcu nastupila grupa Galija, a voditlej je bio Ivan Ivanović

Peter Antal iz Mokrina pobednik je Međunarodnog takmičenja u kuvanju riblje čorbe, koje je održano 2. jula godine u Novom Kneževcu u okviru festivala Grad na vodi.

 Manifestacija, čiju organizaciju je podržala kompanija Aleva, održana je po prvi put u ovom vojvođanskom gradu a okupila je tokom vikenda nekoliko hiljada ljudi. Posetioci su mogli da uživaju u nizu sportskih, kulturnih i muzičkih sadržaja.

Na takmičenju u kuvanju riblje čorbe učestvovalo je 85 ekipa iz Srbije, Mađarske i Rumunije. Prema oceni stručnog žirija, pet najukusnijih kotlića spremili su domaći kuvari, koji su nagrađeni Alevinim paketima proizvoda za kuvanje.

U okviru manifestacije Grad na vodi održano je i međunarodno takmičenje u mini kajaku, a nakon 16 trka na reci Tisi, najbolji rezultat zabeležio je klub Sintelon iz Bačke Palanke. Drugoplasirani klub bio je Val iz Sremske Mitrovice, dok je treće mesto zauzeo Bečej iz Bečeja.

Za dobro raspoloženje učesnika i posetilaca, koje nije uspela da pokvari ni kiša, bio je zadužen voditelj Ivan Ivanović.

Po završetku takmičarskog dela programa festivala, nastupila je muzička grupa Galija.

 

 

 

makonda-tracker